[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
filtru mirositor  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

problem! miroase filtrul a mucegai ! am spalat azi filtrul, normal, in apa din acvariu, ca am schimbat o galeata de 10 litri, si mirosea filtrul de iti cadea nasul. al meu e compus de sus in jos: pasla pentru impuritati, filtru carbon activ, burete cu pori mai mici, burte cu pori mai mari . vreau sa va spun ca pasla dupa ce am spalat-o in apa, s-a facut maro toata, cei 10 litri din galeata, si apoi am spalat restul , dar a fost ceva de nedescris, a iesit mal din ele.si dupa ce le-am terminat tot mai miroseau a mucegai sau, asa mi se pare mie, oricum nu a sulf sau a pipi cum ziceau unii pe forum,clar : a mucegai. le-am bagat la loc, cand ridic capacul tot mai miroase, parca mai putin. ma gandesc sa nju fie prea etans capacul acvariului si sa nu aiba aerisire? are nevoie de asa ceva? nu stiu la ce sa mai gandesc . am trei saptamani de la ciclare, si in primele doua mirosea la fel. la setare am bagat o capsula de bactozym, sa fie aia de vina?
ca si dotare:acvariu juwel rekord 60 cu un neon aquaglo de 15w in plus fata de cel original, restul asa cum l-a facut masa. plante :rotala wallichi, vallisneria gigantica, niste utricularia, lilaeopis novea zeelandiae si cativa anubias, substrat florapol de la jbl, cuart 1-3 mm si 3-5 mm , una peste alta. pesti : 2 cory, 3 molly, 1 betta, 4 guppy, si sase neoni. fertilizare : sera florena ,am pus si niste sera ectopur, normal in cantit. prevazute .si ar mai fi si doua buturugi, una mai mica si una mai maricica. pe aia mica pe care am pus-o ulterior celei mari, am prins anubias-ul .Cine ma poate ajuta?

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: