[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
help me please...  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cusorica
Junior member

IP:

am de vreo 3-4 luni un acvariu.....toate bune si frumoase pana acu vreo saptamana cand am fost si miam luat 6 noi pestisori care dupa 2 zile au murit toti.....si acum am observat ca au inceput sa moara si din cei vechi.....care pana acum erau toti foarte vioi si chiar nu am avut probleme cu ei.....au inceput sa moara pe rand....unu cate unu....

ati putea sa imi dati un sfat ceva???va rog mult de tot....

cusorica
[Email] [Yahoo!]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Simptome si detalii de acvariu si ce pesti ai....sigur ai introdus o boala noua in acvariu.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
cusorica
Junior member

IP:

pai simptome nu prea sunt....doar ca devin lenesi si incep sa stea mai mult pe la suprafata miscanduse foarte lent...ciudat este ca mai mananca.....acvariu este de 84 de litri cu neon filtru incalzitor...plante...iar pestii ar fi 3 carasi 1 xypho(unu a murit acum) 2 gupy 1 platy 2 neoni 2 moly 2 serpae tetra.....nush ce sa mai zic

cusorica
[Email] [Yahoo!]
ionutzcz72
Junior member
[Avatar]

IP:

Pai in primul rand speciile tale nu sunt compatibile!Carasii cresc foarte mari si mananca mult ! Se tin cam 15 la litru.Presupun ca acum sunt mici insa cand vor creste vor inghitii neonii si masculii de guppy!In al doilea rand neonii sunt pesti de card care se tin in grupuri de minim 6! Uita-te si tu cu atentie la pesti si incearca sa observi lucruri ciudate cum ar fi pete albe..si multe alte simptome !Tine-ne la curent!! Succes
[Yahoo!] aim icon [ICQ]
Seductiv
Junior member
[Avatar]

IP:

Daca stau la suprafata toti pestii vezi sa nu ai lipsa de oxigen in acvariu.
[WWW]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

ionutzcz72 wrote:Carasii cresc foarte mari si mananca mult ! Se tin cam 15 la litru

Aici sigur este o greseala de redactare. Se poate tine 1 caras la 50 de litri

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: