[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor sustrat !  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
RexHunt
Member
[Avatar]

IP:

Salut!
Am si eu o intrebare legata de substrat. O sa pun substrat Deponit Mix Professional vreo 2*9.6 kg, ceva de start. Avand in vedere ca substratul de la Dennerle este brun inchis, lucru care ma incanta, pentru a-mi scoate in evidenta plantele, pot folosi doar acest substrat, fara a mai adauga pietris granulatie 1-3 mm? Daca nu, gasesc pietris de culoare inchisa, tot un brun inchis m-ar interesa? Sunt din Slatina, ini puteti da un link catre un astfel de magazin, sau o adresa... ca nu ma descurc prin Bucuresti, in situatia cand acest magazin este in Bucuresti.
Multumesc!
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

RexHunt wrote:O sa pun substrat Deponit Mix Professional vreo 2*9.6 kg, ceva de start. Avand in vedere ca substratul de la Dennerle este brun inchis, lucru care ma incanta, pentru a-mi scoate in evidenta plantele, pot folosi doar acest substrat, fara a mai adauga pietris granulatie 1-3 mm?

Ai citit indicatiile producatorului?
Nu poti pune Deponit Mix fara sa-l acoperi cu nisip 1-2 mm.

Poze: smilie ... Poze cu plante
RexHunt
Member
[Avatar]

IP:

Da, am inteles asta.... atunci pot gasi nisip colorat brun inchis ???? Multam!
Seductiv
Junior member
[Avatar]

IP:

Sfatul meu (tot de incepator) este sa pui si pietris peste substrat. La un moment dat vei cumpara plante care se simt bine si cu pietris de granulatie diferita. In plus de asta, in momentul in care faci curat in acvariu substratul va tulbura foarte mult apa. Daca nu gasesti in Slatina, comanda prin net. Vei primi telefon de la firma pentru confirmarea comenzii, iar apoi vei fi sunat de firma de curierat rapid ca ai primit coletul. In functie de disponibilitatea produsului si de cum se misca firma de curierat (zic ei rapid), vei primi comanda in cateva zile. Modalitatea de plata o stabilesti la primul telefon.
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: