[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Timpul trece...plantele cresc.  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
cibserg
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca vreti sa vedeti cum creste Ludwigia "Cuba" in decursul unei zile.
http://www.youtube.com/watch?v=pUx04fBTgQE

^Made in Iasi^ sau ^Buturuga si fluturi^ sau ^Terra fructuarius^ sau ^Pe urmele primaverii^ sau ^Hai la munte!^ sau ^Cycle of life!^
[WWW] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Foarte fain, bravo, Foarte interesant.
Acuma ce vreau sa zic.. mai mult mi se pare ca se strange planta, se pregatea de culcare decat sa creasca :-) oricum intr-o zi nu ai ce sa ceri.
Dezvaluie secretul. Cu ce ai filmat atatea ore :-) ? sau cum ai facut, ca nu cred ca ai stat si ai facut 1000 de poze, mai ales , cadru nu se misca :-)
cibserg
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu eu am filmat Radule.
Am dat peste link cautand informatii despre planta asta.
Tu te-ai pacalit stiind ca si eu am.
Si eu sunt curios cum a filmat.

^Made in Iasi^ sau ^Buturuga si fluturi^ sau ^Terra fructuarius^ sau ^Pe urmele primaverii^ sau ^Hai la munte!^ sau ^Cycle of life!^
[WWW] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

atunci iarasi mi-ai facut-o
eu cred ca a filmat cu un aparat foto, cu un card maricel si o rezolutie mica. si a filmat circa 6 ore si apoi prelucrat filmul , in fast mode.
cum se incarca bateriile la aparatul foto, am sa fac un test sa vad cat pot filma cu un card de 2 gb si o rezolutie mica, in cazul in care filmeaza 2 ore, descarc rapid filmul si mai bag o filmare , sa ajung la 6 ore. abia astept sa fac si eu un experiment asemanator cu acvariul meu, e buna ideea
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Io cred c-a facut poze multe la intervale scurte, Val e expertu' .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

defapt, asa e cum zice @porcu. se cunosc diferente intre fiecare cadru. la's ca acusica fac si eu un film dat in super fast speed mode, numai ca acuma nu stiu cum sa fac, per ansamblu.. dar pe o anumita planta in mod special
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

In filmuletul meu eu am pozat cadru cu cadru, cu un cadru pe zi, timp de mai multe zile.

Asta pentru ca nu am o camera de filmat mai desteapta. Una care sa poata fi programata sa ia un cadrul pe minut (sau pe ora sau pe zi... cum vrea autoru'), sau si mai bine, o secunda de filmare la un anumit interval.

De asemenea nu mi-am permis sa bat trepiedu' in cuie in mijlocul sufrageriei, ci doar sa ii desenez picioarele pe parchet, de aia se vad oarecum, diferente (miscari) ale pozitiei camerei intre cadre.

Utilizati-va imaginatia. Smecheria merge cu orice aparat foto, in lipsa unei camere de filmat destepte. De asemenea, un trepied va usureaza viata.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Val wrote:In filmuletul meu eu am pozat cadru cu cadru, cu un cadru pe zi, timp de mai multe zile.

Asta pentru ca nu am o camera de filmat mai desteapta. Una care sa poata fi programata sa ia un cadrul pe minut (sau pe ora sau pe zi... cum vrea autoru'), sau si mai bine, o secunda de filmare la un anumit interval.

De asemenea nu mi-am permis sa bat trepiedu' in cuie in mijlocul sufrageriei, ci doar sa ii desenez picioarele pe parchet, de aia se vad oarecum, diferente (miscari) ale pozitiei camerei intre cadre.

Utilizati-va imaginatia. Smecheria merge cu orice aparat foto, in lipsa unei camere de filmat destepte. De asemenea, un trepied va usureaza viata.

Bun, pana aici e clar. Dar montaju'? Asta cum se face? Cu ce program?

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

eu folosesc ulead videostudio 11. E destul de simplut si bun

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: