[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bine v-am gasit pasionati ai acvaristicii!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
broscanuxxl
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna, am sa incep printr-o intrebare f. scurta pentru inceput, am un acvariu de 70 de litrii si nush cu ce sa ascund marginile lui, adica partea cu silicon, este vreo banda speciala sau ceva simplu?
alexthe1
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit Eu am muchiile unui acvariu acoperite cu autocolant (imita lemnul, aceeasi noanta ca si capacul)

Nice one doc'!
[WWW] [Yahoo!]
adimilea
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit!

Cum zice si alexthe1, autocolantul e solutia. Gasesti in Praktiker modele si culori cate vrei. O parere personala: daca acvariul e bine facut nu are nevoie de asa ceva, arata mai bine fara muchii mascate.
marzzx
Member
[Avatar]

IP:

Salut,
eu am mascat muchiile la un acvariu cu banda izolatoare (din plastic, nu varianta cu panza) neagra, dar am vazut si solutia acoperirii cu cornier de plastic negru - tot din Pratkiker.

La t?? ni-i greu !!!
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

salut, bine ai venit. eu am tot autocolant negru, dar cum zic si colegii , cornierul din plastic negru, cred ca da mai bine vizual
broscanuxxl
Junior member
[Avatar]

IP:

cred ca ar da bine cu cornier, trebuie sa vizitez Praktiker-rul, trebuie sa ma hotarasc la o culoare, nush deschisa? inchisa? nush, oricum super ideile multumesc

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: