[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
reomandari filtru extern acvariu 60 l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Nadija
Junior member

IP:

sal din nou, as vrea ca urmatoarea achizitie sa constea intr-un filtru extern de calitate pentru acvariul de 60 de pe care-l detin. ce ma sfatuiti si cum se utilizeaza, nu stiu mai nimic de cum se procedeaza cu astfel de filtre externe, mentionez ca acum am un aquael cu buretel intern.
[Email]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Banuind ca stii faptul ca un lucru de calitate costa, iti pun aici acest link http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/52a7a50ac5ec3ed4f1f48646d4d41ec7/cl/details/cnid/15243fb718e4f6502.17456648/anid/061020/Eheim%20ecco%20pro%20120%20-%202032/ cu unul din cele mai bune (daca nu cumva cel mai bun) filtre externe pentru acvariul tau. La mine merge beton la un acvariu de 30 litri, bineinteles cu debitul un pic micsorat.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
Nadija
Junior member

IP:

multumesc de sfat dar la noi nu se gaseste asa ceva sau macar ceva asemanator? numai din strainatate il pot lua? ma interesa ceva de la noi..
[Email]
marzzx
Member
[Avatar]

IP:

Teoretic ar trebui sa fie la petshopurile care vand marfa Eheim, practic probabil doar daca vorbesti cu ei si faci o comanda ferma sa-l aduca si ei, la randul lor, de la distribuitor.

In alta ordine de idei, la un acvariu de 60 l nu foarte populat eu folosesc un Tetratec ex400 si cateodata mi-as dori sa fi fost modelul ex600. Tetratecul e o varianta mai ieftina si mai putin performanta de filtru extern decat Eheimul recomandat de minnardy.

La t?? ni-i greu !!!
Nadija
Junior member

IP:

Multumesc de sfaturi. In concluzie va trebuie sa aleg intre un tetratec sau un eheim, asta in functie de cat ma tine si bugetul. Dar cred ca o sa mai astept putin si o sa iau eheim=ul ptr ca mai tarziu sa numi para rau ca nam facut achizitia cea mai buna. Inca o mica intrebare : care face mai putin zgomot?
[Email]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu ti-as recomanda pentru acvariul de 60 L cea mai mica canistra produsa de eheim, fara material filtrant original, ci umplut la capacitatea maxima cu siporax, iar la capatul furtunului aspirator un burete cu pori de cca. 1mm, cu laturile de 6 x 6 x 8 cm, care sa nu permita accesul murdariei in canistra. Un robinet, care poate ca-i chiar existent la cumparare, ar fi practic, ca sa poti reduce viteza apei la cca. 2/3 din maxim. De mai mult n-ai nevoie. Daca ai nelamuriri intreaba, ca o sa mai urmaresc topicul catva timp mai atent.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: