[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bomba CO2 - Retete & How to  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

am uitat sa zic, daca simti ceva probleme ca e prea mare presiunea in cat sa existe riscul sa explodeze, atunci faci cumva sa nu dizolvi bulele de co2, in reactor. doar sa se ridice la suprafata fara a se dizolva, asa nu mai umbli dimineata sa reglezi iarasi debitul, aici ar influenta doar co2-ul care se pierde.. dar esti sigur in privinta pestilor.
eu din cate stiu plantele dau o2 ziua si co2 noaptea, practic noaptea daca lasi deschis bomba+ce mai dau plantele,,,, se face cam mult
dzsenci
Junior member

IP:

difuzorul de la co2 este DIY in 5 min asa ca nu se dizolva complet am sa incerc sa pun o poza cu instalatia
[Yahoo!]
dzsenci
Junior member

IP:

[img]http://img24.imageshack.us/img24/5045/41728988.th.jpg" alt="image" />[/img]
din acel reactor co2 este "tras" de filtru si asa e introdus in apa .Prin iesirea de la filtru bula de co2 este "spart " in bule mai mici care este dizolvat in apa
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: