[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hailea HL BT 700  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
adybrood
Junior member

IP:

Salutari.

Ce parere aveti de Hailea HL BT 700 ?

http://www.zooplus.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/429-filtre-de-apa/1711-filtru-intern-hailea-hl-bt-700.html

Este bun pentru un acvariu de 60 de litri cu 10-12 guppy, 2,3 melci si 3-4 plante ?
[Email] [Yahoo!]
mihai_alex
Member
[Avatar]

IP:

Salut.Am avut si eu la un acvariu de 100 de litri in care aveam un oscar si sa sti ca facea fata destul de bine.Mentionez ca oscarul nu era adult.Ce nu mi-a placut la el ca nu ii poti regla debitul la el si partea aceea din care ies bulele de aer e fixa,nu o poti misca ca de exemplu la un aquael.
adybrood
Junior member

IP:

Nu conteaza asta... eram interesat daca trage destul de bine mizeria din bazin ca guppy mei sunt mari mancaciosi si ****ciosi ) Poate sa faca si zgomot ca oricum am 2 calculatoare care fac destul zgomot in camera respectiva

Important e sa traga bine mizeria si sa fie cat de cat fiabil...
[Email] [Yahoo!]
mihai_alex
Member
[Avatar]

IP:

Pot spune ca pe fundul acvariului nu gaseam mizerie,dar nu aveam nisip.Dar de spalat trebuia sa il spal in fiecare saptamana pentru ca ii scadea debitul foarte mult.
adybrood
Junior member

IP:

suficient de bun pentru mine... oricum fac curat saptamanal.. mersi mult pt info.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: