[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Amano si Ghost in acelas acvariu?  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
Alokt
Member

IP:

Exact cum spune si titlul am achizitionat 10 pui de Ghost Shrimp si i-am implementat in acvariul in care habiteaza trupa de Amano.
Apoi, dupa ce lucrurile au fost facute, bineanteles ca m-am pus sa citesc ca sa vad ce am realizat.
Se pare ca Ghost Shrimp sunt destul de agresivi (dupa intructiunile de folosinta luate de pe net).
Daca ati mai facut careva asemea cascadorii, va rog sa imi spuneti daca e posibil sa-mi atace exemplarele de Amano.
Stau toti linistit intr-un acvariu de 400l, plantat bine de tot.
Sunt 10 Shost si 15 Amano, acum Amano au cca 4-4,5 cm iar Ghost sunt pui de 2-2,5 cm.

album1, album2, album3, album4
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Mie vreo 10 ghost d'astia mi-au macelarit vreo 200 de red cherry. Si nu s-au multumit doar cu puii...atacau si adultii. La un moment dat se bateau cu niste SAE pe puii de red cherry.

Sunt interesanti ca grup in acvariu insa, cel putin pentru mine, sunt total inutili.

865
[Yahoo!]
Alokt
Member

IP:

Ce dimensiuni avea acvariul?
Eu am in el:
- Amano
- Green Shrimp
- 2 pui Bamboo Shrimp

Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Acvariul ala avea 180 litri brut, populat cu 10 neoni, 5 SAE, 6 otocinclusi, 10 ghost shrimp si red cherry.

865
[Yahoo!]
Alokt
Member

IP:

Al meu e de 400l, dar incep sa-mi fac probleme.
As putea sa incerc sa prind Ghost Shrimpii si sa-i mut in unul de 250L, dar acolo pe langa 30 de zebre mai habiteaza si un Labeo de 7 ani, mare cat o zi de post.
Ei, asta e, daca nu merge altfel imi mai fac un acvariu.

Sormon
Junior member
[Avatar]

IP:

Scapa de Labeo si treaba e aranjata, sau te-ai atasat de el dupa 7 ani?
Sunt sigur ca Ghost shrimp si cu zebrele nu ar avea nici un fel de problema, poate doar mici ameteli pentru shrimpi la cat de repede se invartesc zebrele.... :-)

Cine intreaba e prost pentru 5 minute, dar cine nu intreaba ramane prost pentru totdeauna...
[Yahoo!]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: