[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Platy bolnavior :(  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
dimonty
Member
[Avatar]

IP:

Am un platy portocaliu cu coada neagra, mic, si de vreo 3 zile isi tine coada si aripioara de sus stranse, si sta mai mult pe fundul apei nefacand nimic. Ce ar putea avea? Si ce sa-i fac?
aim icon
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

dimonty wrote:Am un platy portocaliu cu coada neagra, mic, si de vreo 3 zile isi tine coada si aripioara de sus stranse, si sta mai mult pe fundul apei nefacand nimic. Ce ar putea avea? Si ce sa-i fac?

http://www.jbl.de/factmanager/index.php?lang=en
dimonty
Member
[Avatar]

IP:

Ar trebui sa-l separ? Nu are nimic pe corp, arata absolut normal, doar ca se poarta ciudat.
aim icon
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

dimonty wrote:Am un platy portocaliu cu coada neagra, mic, si de vreo 3 zile isi tine coada si aripioara de sus stranse, si sta mai mult pe fundul apei nefacand nimic. Ce ar putea avea? Si ce sa-i fac?

Da cateva detalii. Ce acvariu ai, de cat timp, ce filtrare , ce pesti si cati, daca ai introdus pesti noi in acvariu, proprietatile apei, si tot ce crezi ca poate fi de ajutor pentru a identifica problemele pesticului tau. Doar asa, din ce ai spus tu acolo, nimeni nu te poate ajuta. Poate ai un dezechilibru in acvariu, nu se stie.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
dimonty
Member
[Avatar]

IP:

Acvariu 30 L
2 guppy
2 painted tetra
3 platy
3 corydorasi

Filtru intern cu pompa de aer, substrat din pietris, plante artificiale, incalzitor.Deci cam tot ce trebuie.Fac schimbul a 30% din apa saptamanal.
aim icon
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

dimonty wrote:Acvariu 30 L
2 guppy
2 painted tetra
3 platy
3 corydorasi

Filtru intern cu pompa de aer, substrat din pietris, plante artificiale, incalzitor.Deci cam tot ce trebuie.Fac schimbul a 30% din apa saptamanal.

Ai cam multi pesti in 30l apa. Daca ai conditii, separa-l, pune-i o pompa de aer care sa fie mai puternica, un incalzior si un termometru, o picatura de albastre de metil si vezi sa nu existe diferente de temperatura dintre acvariul initial si cel carantina. Pofta de mincare are?

Ai citit Volumul acvariului si numarul pestilor?
dimonty
Member
[Avatar]

IP:

Da am citit ulterior despre raporul volum/nr pesti... Nu am posibilitatea sa-l separ pt ca nu am in ce. Are pofta de mancare, dar sta mai mult pe fundul acvariului.Cand le dau sa manance, vine si el si se infrupta.
aim icon

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: