[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tuburi t5  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Salut ! ma puteti ajuta in gasirea urmatoarelor tuburi:
T5 HO 54w silvania gro lux sau
T5 Ho 54w Osram luminux 865 ?
preferabil in Romania.

am cautat pe search, dar nu am gasit mai nimic, Daca este cineva care stie un furnizor sau , o persoana care a cumparat unul din aceste neoane va rog sa-mi spuneti si mie/
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Cred ca au la reef.ro ceva asemanator cu Sylvania Grolux: AquaMedic Plant Grow.
Scrie-le si intreaba-i, pe net nu cred ca apare.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ketamina wrote:Salut ! ma puteti ajuta in gasirea urmatoarelor tuburi:
T5 HO 54w silvania gro lux sau
T5 Ho 54w Osram luminux 865 ?
preferabil in Romania.

am cautat pe search, dar nu am gasit mai nimic, Daca este cineva care stie un furnizor sau , o persoana care a cumparat unul din aceste neoane va rog sa-mi spuneti si mie/

Bine ca vrei din Romania. Ca daca era din alte parti ale lumii, ar fi fost o mica problema.

Vezi Pantelimon - Piata Delfinului - Cercul Magic . Da' asta daca imi spui si mie unde gasesc neoni rosii.
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

:o m-ai dat peste cap dooly :-)
prefer cumva sa pot comanda catre iasi, nu prea am timp sa vin in bucuresti sa caut.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ketamina wrote::o m-ai dat peste cap dooly :-)
prefer cumva sa pot comanda catre iasi, nu prea am timp sa vin in bucuresti sa caut.

Vezi magazinul on-line www.reef.ro. Si normal ca era o gluma. Dar nu pot sa cred ca in tot Iasul - cit e el de mare- nu gasesti.
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

1. ma gandeam ca e o gluma first time am zis ca e o melodie " Vezi Pantelimon - Piata Delfinului - Cercul Magic" dar nu am gasit nimic.
2. asa am zis si eu: ca iasul e mare: si am gasit , dar nu de 54w
am gasit osramuri t5, in fine dupa ce am explicat eu la vanzator ce e t8 si ce e t5 dar mult mai mici fata de ce am eu nevoie.
am sa mai caut astazi , poate dau de ceva, doar ca am un junghi in spate, de abia ma misc. sa nu crezi ca sunt prea comod chiar am sa ma duc azi special sa caut si in alte magazine.
Oricum in mare, se pot aduce si la noi, dar cu siguranta ca le vine pe viitor.
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Osram T5 865 de 54w gasesti in permanenta la astia. da' nu stiu daca trimit si-n tara.
Dar tu esti din Iasi...de ce nu mergi la www.acvamax.ro. Am vazut ca au o gramada de tuburi t5. Oricum daca iti permiti vorbeste cu ei sa-ti aduca tuburi dennerle si nu cumpara tuburile de la aquamedic plant grow. Niste petarde de tuburi ar zice cineva

865
[Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

am clarificat cu 865, am gasit multumesc mult.
Cat despre acvamax.ro sunt putin scarbit de acel magazin, apropo de tuburi si site, multe arata ca sunt dar nu si exista in magazin. Intr-adevar imi poate aduce la comanda, dar sincer mai bine dau eu comanda si le ridic tot dupa 2 saptamani cum mi le aduce domnul de la magazin si asta la circa 5 km distantata sau de la posta de la 500 m distanta. am sa compar astazi si preturile de pe cateva site-uri , ca din cate am auzit se aplica + o treime la pret la acvamax, fata de pretul din strainatate.
Dennerle ce imi sugerezi ? vreau sa combin asa: osram 965 osram 865 si GRO lux, cu ce poate fi inlocuit gro lux= de la dennerle.

Astept si alte oferte pentru silvania daca stie cineva
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

ketamina wrote:Dennerle ce imi sugerezi ? vreau sa combin asa: osram 965 osram 865 si GRO lux, cu ce poate fi inlocuit gro lux= de la dennerle.

Iti sugerez Dennerle Trocal Special Plant.
Acvariul de 360 litri din semnatura e setat cu: 2xDennerle Special Plant + 2xOsram 865. De 54W.
Inainte de Special Plant au fost acolo AquaMedic Plant Grow. Diferenta ca de la cer la pamant. Niste petarde de neoane.
Inainte de Osram 865 au fost acolo Dennerle Amazon Day. Nu am observat diferente notabile in evolutia plantelor.
Din ce se mai gasesc pe la noi si care sa corespunda dorintei tale, neoane bunicele ar mai fi si JBL Solar Tropic T5 Ultra.
Ca preturi orientative: Dennerle - 35 euro, JBL - 20 euro, Osram - 12 euro.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

In iasi se gasesc reprezentanti Philips, la care nu aduc altceva decat ce-i de-a lor. La general sistem in Iasi , unde se aduce osram,,, culmea nu stia de t5 in fine a zis ca doar la comanda mare aduce ce am eu nevoie.
Cred ca voi apela la bucuresti pentru 865 si trocal dennerle foarte bine suna.
Din cate stiu viata lor in domeniul acvaristicii este de 2 ani ?

avis de neon Domnul Lofty..... am ramas placut uimit , felicitarile mele nu stiu daca mai conteaza , presupun ca ai avut parte de , destule. Poate conteaza, ca e un exemplu si ca il voi urma cu incredere.
Am gasit acele neoane in germania la 25 euro parca. Am sa iau legatura cu site-ul in caza sa vad cat ma ajunge transportul.
Multumesc mult
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Ketamina ,cam ai dreptate , cu acel magazin din dulcele tirg al IESILOR
E...asta e
Iei de 2 ori mai ieftin din afara
Dennerle sunt foarte bune neoane
Din ce am auzit eu personal nu le-am folosit
Dar nici osram 865 nu sunt de lasat
Si JBL sa stii ca sunt peste medie

Ogar batrin dar.... cu miros fin
andreic
Membru de baza

IP:

Dnnerle special plant sunt tuburi de 3000k, iar cele Amazon day sunt tuburi de 6000k. Din ce am citit pe net se pare ca tot Osram le produce pentru ei. deci, cred ca ai scapa mult mai ieftin cu tuburi T5 de 3000k si T5 lumilux 865. tuburile de la JBL sunt tuburi de inalta definitie ara, ca toate acestuburi au ''boala'' ca au un randament scazut, iar pretul este pe masura. deci, daca esti dispus sa investesti poti lua Giesemann, Dennerle sau poti folosi varianta mai ieftina de la Osram

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: