[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
SaluT  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
allyn
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut .....de acvaristica ma-m apucat din clasele primare cand a-m primit un acvariu de la o cunostiinta, am avut guppy..etc. Acum am inplimit varsta de 19 ani si ma-m apucat iar de ei ,sa va zic ceva despre pesti acvarii..etc
acvarii am unul de 62Lx28lx34h=60 Litri acvariu comunitar
30Lx18lx30h=16 Litri maternitate
59Lx9lx22h=11 Litri maternitate respectiv fatatoare
pestii:xifo,velifera,velifera balon,ancytrus,tetra fantome(am si puii vreo 100 km asa nu pot sa-i numar)
Plante:am doar artificiale dar curand imi iau si eu naturale(nu am avut timp de cresterea lor)

am uitat sa mai spun Ceva ..ma numesc Minculescu Alin sunt din Slobozia.
Continoare de mai sus am pietris de 3 mm din magazin de la petshop apa o pun de la robinet (statuta 2 zile).Un neon pentru iluminat (la acvariile mai mici folosesc niste veoze am incalzitor cu termostat si un vibrator care lucreaza in toate cele 3 acvarii
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.
allyn wrote:am si puii vreo 100 km asa nu pot sa-i numar
Ai 100 km de pui ? Pusi cap la cap sau cum ?

Poze: smilie ... Poze cu plante
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Salut si tie allyn.
Incearca pe viitor sa te exprimi cat mai corect.

PS(mai lung chiar decat mesajul principal): @Porcu: Daca e o aluzie fina, asa o sa ramana (fara efect)...
Daca nu e, chiar nu inteleg ce nu pricepi... omul a zis limpede:"am si puii vreo 100 km asa...". Daca schimbi un pic topica frazei, pui semne de punctuatie si convertesti arhicunoscutul kilometru in "cam" cu sensul de aproximativ, ar iesi: "Am si aproximativ 100 de pui". Si toate astea asa direct, din minte, fara scheme ajutatoare pe ciorna.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
allyn
Junior member
[Avatar]

IP:

km =cam scuze sunt invatat sa scriu ca pe chat/mirc
si am cam 100 de puiuti de tetra fantome
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Era o aloozeee feena .

Oricum, m-ai uimit cu analiza ta frazeologica . Sau pe romaneste: M-aee ooeemeet coo analeeza ta frazeologeeca .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Bine ai venit.
allyn wrote:am si puii vreo 100 km asa nu pot sa-i numar
Ai 100 km de pui ? Pusi cap la cap sau cum ?

Lofty wrote:Daca nu e, chiar nu inteleg ce nu pricepi... omul a zis limpede:"am si puii vreo 100 km asa...". Daca schimbi un pic topica frazei, pui semne de punctuatie si convertesti arhicunoscutul kilometru in "cam" cu sensul de aproximativ, ar iesi: "Am si aproximativ 100 de pui". Si toate astea asa direct, din minte, fara scheme ajutatoare pe ciorna

Bine ai venit!

865
[Yahoo!]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Pe aceeasi tema ti-am atras si eu atentia in alt topic. N-am vrut sa fiu redundant, dar lasa, decat deloc, mai bine in doua locuri.

Si... Bine ai venit. Speram sa te simti bine printre noi si sa gasesti lucruri utile pe acest forum.

Spor!.

Forum Index » Despre noi
Go to: