[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
s-a agravat  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
floricica85
Junior member

IP:

am pestucii de aproape 2 ani si nu au patit nimik! si de vreo doua luni am inceput sa vad una alta! din 5 ciclide galbene mi-au murit 3. am vazut ceva asemanator cu ce au avut ei la jbl hospital - finrot!

apa este aceeasi de fiecare data! si mancarea este tetramin fulgi! am descoperit ca le palce asta si mananca de foarte mult timp! daca le dau altceva nu pun gura! banuiesc ca nu le place!

ideea este ca de dimineata am vazut cum cerculetul ala de puf s-a intetit (acum este un smoc de puf mai mare)
le scot din apa (cam jumatate din acvariu) odata la 2-3 saptamani! acelasi filtru, acelasi nisip, aceleasi pietroaie (pentru ascunzatori) de cand ii am! plante le-am bagat o singura data si le-au mancat (in doua zile nu a mai ramas nimik), dar asta a fost de mult, acum cateva luni (3-4 luni).
peste nou nu am bagat in acvariu! ma chinuiam sa le gasesc stapani ca deja cresc si nu vor mai avea loc in acvariu.

apropo de acvariu! este luat dotat complet din hornbach! nu stiu sa va spun ce "firma" sunt!

imi pare rau sa-i pierd acum, dupa ce am si cativa puiuti (au intre 1 si 3 cm lungime) de cichlidae albastre! care sunt si preferatii mei!
ce ma fac?
[Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: