[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu de 90 Litri  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
zerro
Junior member

IP:

corect

ce sfaturi imi mai da-ti ?

ms

http://www.zerro.ro - Cele mai bune jocuri ! Adio plictiseala !
[Email] [WWW] [Yahoo!]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

zerro wrote:ce sfaturi imi mai da-ti ?

Ok... o sa ma abtin de data asta.

zerro wrote:Poate m-am exprimat eu gresit dar am scos apa din acvariu total fara sa am pesti in ea... apoi am pus din nou apa si am introdus substantele dupa care am lasat apa 24 de ore si am introdus pestii.

Stai ca poate nu am inteles nici eu bine. Tu ai pus apa in acvariu, ai lasat-o 2 - 3 zile, dupa care ai schimbat-o in totalitate? Eu asta am inteles. Daca am inteles gresit...
Stiu ca nu aveai pesti atunci, nu asta era important. Daca ai schimbat toata apa din acvariu, e ca si cum ai luat-o de la inceput, faptul ca a stat alta apa in acvariu 3 zile nu te-a ajutat deloc.

Foarte bine ca ai dat carasii. Despre "pesti pisici" nu poti sa ne spui cate ceva? Cum se cheama sau o poza? Restul vrei sa-i pastrezi pe toti? Ca... tot sunt cam multi. Acum poate pare ok ca sunt mici, dar o sa-ti creasca si-atunci sa vezi!

Niste teste de apa nu ai? Sa vezi valorile nitritilor, pH-ul, duritatea apei... E important de stiut, cu atat mai mult cu cat acvariul e suprapopulat.

Spuneai ca vrei sa iei si ceva plante. Ai bagat si de-astea?
[WWW] [Yahoo!]
zerro
Junior member

IP:

am pus si o planta nu stiu exact cum se cheama dar trebuie sa mai procur inca 2 in scurt timp.

Am o problema cu 4 pesti , cand i-am cumparat mi-au spus ca sunt neoni albi , arata ca neonii dar sunt mai albi putin si agresivi ... se arunca chiar si la scalari si ii musca .

Ce sunt astia pirania ? ) sunt mici dar rai ! restul neonilor merg grupati si nu deranjeaza .

Ce pot face cu ei ?

http://www.zerro.ro - Cele mai bune jocuri ! Adio plictiseala !
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Io as scoate xipho si zebrele.

zerro wrote:Am o problema cu 4 pesti , cand i-am cumparat mi-au spus ca sunt neoni albi , arata ca neonii dar sunt mai albi putin si agresivi ... se arunca chiar si la scalari si ii musca .

N-am auzit de neoni albi . Arata-ne o poza, altfel n-ai nici o sansa sa ghicim ce-s.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: