[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Chiller cu incalzitor si sterilizator uv  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

Va salut cu respect ! Intrucat m-am tot lovit de problema temperaturii (si ma gandesc cu groaza la ce va fi la vara), m-am decis sa achizitionez un chiller. Problema este ca sunt cam debusolat (chiar nu cunosc ce ar fi recomandat ca firma, capacitate, putere, etc.). Desi am un acvariu de 240L, as vrea sa achizitionez un chiller care sa faca fata cu brio la peste 300L (poate chiar 400) intrucat la anul probabil voi avea ceva mai maricel. Totodata, am citit pe forum cum expertii recomanda chillere mai destepte care au si filtru UV si incalzitor incorporat.

Ma puteti ghida si pe mine spre un astfel de produs ? M-ar tenta sa iau de pe ebay sau de prin magazine din UK, intrucat din ce am vazut prin Romania sunt niste preturi exagerate rau (chiar de 2-3 ori mai scumpe).

Multumesc anticipat pentru sfaturi !
andreic
Membru de baza

IP:

Chillerele care au si modul de incalzire sunt foarte scumpe. Totusi, daca vrei un chiller de firma poti lua cu incredere de la firma Teco. Sunt unele si cu modul de incalzire, cele din gama TC mi se pare. Un TC/TR 15 cred ca iti va fi mai mult decat suficient. Au un dezavantaj, ca orice Mercedes, sunt scumpute. Mai ieftine, in jur de 1200lei gasesti de la Hailea, bunicele.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: