Sal din nou,dupa 2 sapt si ceva d ciclat apa in sfarsit mi-am populat acvariu,cu pestisori atat cat trebuie la 54 L,4guppy,4platy,2xifo si 2 corydoras,la sfarsitul sapt o sa trebuiasca sa schimb acei 20-30% sin apa,acum .....din ce am citit imi pun cu vreo 3 zile inainte apa de la robinet intr-un recipient deschis il las sa iasa clorul si o pun in acvariu cu o temp aprox ca cea din acvariu,acum intrebarea mea in necunostinta de cauza,oare apa plata din comert nu e buna?chiar daca o las la fel 2-3 zile intr-un recipient,dar ma gandesc ca poate e mai curata ca cea de la robinet ???? Nu stiu intreb si eu !!!! A....si ca o completare ca am vazut acum .....din una din plantele mele nu stiu denumirea ,e lunga cu frunzulite multe pe ea uniforme de sus pana jos au iesit vreo 2 fire din ghiveciul ala mic in care sunt puse in pietris si sunt prinse printe celelalte plante tot sub apa dar radacinile nu sunt in pietris,are ceva daca le las asa?sau trebuie neaparat sa le bag inapoi in pietris?? Merci si scuze de atata romanul ce am scris