[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Materiale si echipamente acv. marin roca vie,UV,skimmer etc  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
mihaimahu
Junior member

IP:

Pestii,coralii si restul vietatilor,bio balls,inelele ceramice,nisipul coralifer (fin si grosier), metal halidele etc. au fost vandute..au mai ramas urmatoarele:

-Roca vie (live rock)..35 ron/kg

-Drosser electronic (balast) Osram quicktronic 2x80w pt tuburi T5 (nou,nefolosit,am avut 2 bucati si am folosit doar una)..120 ron

-2 becuri UV Philips de 55w + 1 drosser electronic (balast) de 1x55w + soclu (dulie)..530 ron

-Sare marina Aquarium Systems Reef Crystals .. a fost o cutie de 20kg din care mai am cam 15-17 kg..120 ron

-Spumator Skimmer Aqua medic Midiflotor..150 ron
-AquaMedic Salimetru..15 ron

Roca vie a fost cumparata la un pret mai mare ca si spartura.In momentul acesta sta la conservare in apa cu sare Aquarium System cu adaos de Reef Life Trace si sub lumina Ocean Blue actinic.

Becurile UV,drosserul si soclu sunt noi,nefolosite..au fost luate pt realizarea unei lampi UV de putere mare.Se vand asa cum sunt daca doriti sa va realizati singuri lampa..daca nu putem realiza noi lampa contra cost..astfel ar ajunge la pretul de 400 ron (sterilizator UV 55w).

Salimetrul nu se vinde independent.

email : mihaimahu@yahoo.com
mihaimahu
Junior member

IP:

Din sarea marina au mai ramas 12kg..80 ron
mihaimahu
Junior member

IP:

23 kg roca vie s-au vandut..mai sunt cam 15kg roca vie in stoc
sarea marine s-a vandut
salimetrul s-a vandut.
mihaimahu
Junior member

IP:

Drosser electronic (balast) Osram quicktronic 2x80w s-a vandut.

Forum Index » Vanzari
Go to: