[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Schimb carasi mici Constanta si scalari mici!  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
MSergiuM
Junior member
[Avatar]

IP:

Schimb 2 carasi si 2 scalari ( 3-4 cm) pe oricare alta specie MICA de pesti...neoni, gupy ,..am facut greseala sa citesc despre ei abia dupa ce i-am cumparat...NU SARITI CU morala!.. nu se va mai intampla...in constanta!!ma deplasez in orice cartier...in acvariu mai am 4 neoni si 2 guppy...si 2 sanitari..deja e cam mare aglomeratia pentru un acvariu de 24 de litri.. ..si plante multe...
[Yahoo!]
MSergiuM
Junior member
[Avatar]

IP:

topicul e cam vechi un pic...am dat deja scalarii, carasii si sanitarii "pisica",cu mustati, pe 7 pui guppy si inca 4 pesti care seamana cu neonii, dar sunt maron deschis, cu o dunga portocalie....(daca vreun veteran m-ar ajuta sa identific specia....mersi frumos..)....acum asta am eu intr-un acvariu de 24 de litri...
2 guppy , 4 neoni , 4 "neoni portocalii" ,si 7 pui guppy...si vreo....20 de fire de plante cu frunze mai late si 2 fire de plante gen.."marar"...aah...si 3 melci mici...cam 1cm...1,5cm diametru...e aglomeratie?....ce sanitar mi-ati recomanda?...unul...MIC!!
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Renunta te rog la folosirea literei "k" in cuvinte care n-o contin . De data asta iti corectez io postu'.

Poze: smilie ... Poze cu plante
MSergiuM
Junior member
[Avatar]

IP:

se poate inchide si asta...
[Yahoo!]

Forum Index » Schimburi
Go to: