[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ceva in apa! viermi sau ce?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
pac_indahood
Junior member

IP:

Tocmai am schimbat apa guppy-lor si am indreptat sticla spre un bec, si am ramas uimit, se vedea niste firecile albe care iinotau spre suprafata , se msicau incontinuu, ceva de genu virmisori, dar se vad doar in lumina, ce sunt, ?
[Email]
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

S-ar putea sa ai planaria sau hydra.
http://images.google.com/images?hl=en&client=opera&rls=en&hs=oDM&q=hydra%20cnidaria&revid=577251955&resnum=0&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
http://images.google.com/images?client=opera&rls=en&q=planaria&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=utf-8&um=1&sa=N&tab=wi

galeria mea
[Email] [WWW]
pac_indahood
Junior member

IP:

erau f f f subtiri, exista vreun risc de a inbolnavii pestii? exista vreo solutie pt combatera acestora?
[Email]
nicolaepaun2008
Junior member

IP:

Hydra de obicei nu prea se plimba prim masa apei,ea fixandu-se pe plante,decor,sticla acvariului,paralizandu-si victimele prin tentaculele urzicatoare.In acvariile noastre intalnindu-se varianta cea verde.
Cel mai probabil in bazinul tau se afla planaria,ea dezvoltandu-se in conditii propice:hrana in exces.
In bazinele noastre se dezvolta tot felul de organisme si microorganisme,de cele mai multe ori invizibile ochiului nostru,care de altfel ajuta la echilibrarea acvariului nostru.
De cele mai multe ori natura decide ce solutii adopta pentru echilibrarea mediului,chiar daca omului nu ii este favorabil acest lucru.Planarile tale nu fac altceva decat sa consume ce se afla in exces acolo la tine,ele fiind inofensive pentru pestii tai.
In cazul de fata ai putea merge pe mana naturii:
1-reduci din hrana
2-introduci niste pesti mai agresivi(tetrazona,ramirezi),care vor elimina planariile din bazinl tau.
pac_indahood
Junior member

IP:

multumesc mult pentru raspunsuri
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: