[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Zebre vs Scalari  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
D3v1l
Junior member
[Avatar]

IP:

Este posibil sa tin pe langa cei 6 scalari ai mei un grup de zebre rosiatice ?? tin sa precizez ca scalari sunt mici. ?
[Yahoo!] [ICQ]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Mai bine nu - zebrele sint pesti foarte activi, se plimba nonstop in mare viteza pe linga scalari si ii enerveaza.

Am mutat aici topicu', nici scalarii, nici zebrele nu-s characidae .

Poze: smilie ... Poze cu plante
dragos
Member

IP:

mai bine baga citiva neoni ca se inteleg cu scalarii daca acestia sunt inca mici . Dar ai grija numai daca sunt inca mici ca altfel e posibil sa-i considere pe neoni hrana vie . Asa daca ii tii de mici impreuna se vor obisnui cu neonii si ii vor accepta si cind vor creste
ovisan
Junior member

IP:

Eu am un scalar impreuna cu neoni si cateva zebre.
O fi scalarul meu mai nu stiu cum, dar e prea mandru ca sa "se lege" de zebre, care oricum nu interfereaza cu el. Cred ca important este numarul de zebre, parerea meste este ca daca sunt mai multe atunci se joaca "intre ele" daca sunt mai putine, desigur ca se dau in spectacol si starnesc ceilalti pesti.
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

D3v1l wrote:Este posibil sa tin pe langa cei 6 scalari ai mei un grup de zebre rosiatice ?? tin sa precizez ca scalari sunt mici. ?

Uita de zebrele "rosiatice". In natura nu exista asa ceva.
Alokt
Member

IP:

Dolly wrote:
D3v1l wrote:Este posibil sa tin pe langa cei 6 scalari ai mei un grup de zebre rosiatice ?? tin sa precizez ca scalari sunt mici. ?

Uita de zebrele "rosiatice". In natura nu exista asa ceva.

Nu exista nici Koi si nici caras auriu, carasius auratus este de fapt carasul ordinar de balta, ambii sunt obtinuti prin inmultire selectiva promovand anumite anomalii cromatice.

This message was edited 1 time. Last update was at 10/11/2011 18:25:30

album1, album2, album3, album4

Forum Index » Cyprinidae
Go to: