[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Guppy, cozi despicate(mancate)  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
pac_indahood
Junior member

IP:

am 2 masculi 2 femele , multi pui , multi melci care au venit din plante s nu stiu cum sa mai scap de ei si inca 2 "viermi" i-am primit... un fel de rama cu fata de catel ciudat dar asa e , numele era ceva cu col sau kol... nu stiu..
Problema este ca de cand s-au pus algele pe geam pe plante cred ca si pe pesti acestora paca le sunt taiate cozile, si se rasfira... , plantele se ingalbenesc paca ar murii... care este poblema si care este solutia..

Multumesc frumos.
[Email]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Cat de mare e acvariul tau?, ce pH ai, la cat timp schimbi apa? La tiparii tai le spune kuhli si nu se prea potrivesc cu guppy. Kuhli stau la pH mai acid pe cand la guppy le place la pH putin alcalin.
Daca ai alge curate-le de pe geam cu o racleta si melcii ia-i cu mana de prin acvariu care cum il vezi pana scapi de ei.
[Email]
pac_indahood
Junior member

IP:

acavariu 25l ph.. nu stiu folosesc aqua safe, lumina de la un neon de 6W, apa o schimb la saptamana 30-35%
[Email]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Ai prea multi pesti. Incearca sa ti ori doar kuhli ori doar guppy dar asta dupa ce masori pH-ul. Masoara-l la sursa de apa si daca e sub 7 tine kuhli daca e peste 7 sau 7 fix ar fi apa buna pentru guppy, si scapa de melci ca-ti scad pH-ul.
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: