[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cum sa ii fac pe gupy astia sa faca pui?  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Geo
Junior member

IP:

Salut!
Am un acvariu de 60 de l in care am sa zicem o ciorba d pesti:Gupy,Xipho,Moli,Coridoras,Ancistrusi,si un Gurami.ideia e ca in trecut (acm cativa ani)cand aveam alta generatie de gupy se imulteau fara probleme dar astia nu vor!
E vreo problema inafara de prea multe specii?
[Yahoo!]
Dreamer
Junior member

IP:

pai se inmultesc probabil (daca ai cel putin o pereche) dar puii sunt haliti de ceilalti. cumpara o fatatoare de agatat in acvariu si separa femela cu burta cea mai mare si asteapta.

KEEP CLEAR!
Geo
Junior member

IP:

pai....am 10 gupy.problema e ca nu prea vad femele cu burta mare ) si chior nici nu sunt.....ma gandeam k e vreo problema cu amenajatul acvariului?nu e mediul lor preferat?
[Yahoo!]
Dreamer
Junior member

IP:

cu amenajatul nu dar cu calitatile chimice ale apei da. fa niste teste si vezi ce valori ai. ar mai fi o varianta cu apa prea moale dar esti din B deci nu ai apa super moale cum nu le place la guppy.

KEEP CLEAR!
Geo
Junior member

IP:

Aha...probleme chimice sunt posibile....plus substantele care le folosesc pentru acvariu....ok o sa gasesc ceva de testat apa si revin cu amanunte Smile
[Yahoo!]
Geo
Junior member

IP:

da.......probabil o sa razi......mi-a dat cineva un tester ca o bagheta de se coloreaza pe ea hartia si indica ce parametrii are apa........cand am vrut sa incerc asta m-am uitat prin acvariu si am gasit niste pui de gupy
multam Dreamer cred ca am rezolvato
[Yahoo!]
Dreamer
Junior member

IP:

OK, Keep Up The Good Work

KEEP CLEAR!

Forum Index » Vivipari
Go to: