[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problema guppy  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
justrazvan
Junior member

IP:

Mi-am cumparat aseara de la un pet shop 4 guppy. Unul a murit peste noapte , dar ceilalti pareau destul de energici si veseli. In seara asta am observat ca unul din ei se apropie de plante si le atinge cu burta, ca si cum s-ar freca de ele. Este o boala anume care se manifesta in felul asta? Sau e ceva normal la ei? Ceilalti se manifesta de parca ar fi luat ceva energizant, facand ture de mare viteza sus-jos prin acvariu. Ma poate ajuta cineva?
ddm
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut, nu stiu daca te ajuta postul meu, dar in proportie de 99% te poti ajuta singur, aici pe forum citind vei gasi raspuns la intrebarile tale.. In plus nu ai dat nici un deatliu, ai prezentat decat problema. Cauta si vei gasi ...
[Email] [Yahoo!]
Fir3Splitter
Member

IP:

Cum/cand i-ai pus in acvariu? I-ai bagat in acvariu direct dupa ce i-ai adus de afara cumva?
justrazvan
Junior member

IP:

Fir3Splitter wrote:Cum/cand i-ai pus in acvariu? I-ai bagat in acvariu direct dupa ce i-ai adus de afara cumva?

Am bagat punga in acvariu ca sa ajunga la aceeasi temperatura. Abia apoi i-am bagat in acvariu.
Mai am o intrebare: guppy astia dorm cumva noaptea? Si daca dorm, cum dorm? :-)
Dreamer
Junior member

IP:

pe langa egalizarea temperaturii mai trebuia facuta obisnuirea pestilor cu chimia apei din acvariul tau. in punga trebuia adaugata apa din acvariu in mod progresiv pana cand cantitatea apei din bazin o depasea pe cea din punga.

PS. toti pestii dorm.

KEEP CLEAR!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: