[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
despre tetra...  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
smokey
Unripe member

IP:

sunt nou pe acest forum dar as dori sa mi se raspunda si mie la doua intrebari daca este cu putinta. As dori sa pun niste pui de ancistrus si de corydoras in acelasi acvariu cu niste tetrazone. Va intreb daca nu vor reactiona mai violent pentru ca am patit-o atunci cand am pus 4 exemplare de xifo rosu. Am vazut tabelul cu ce specii pot convietui impreuna dar m-am gandit totusi sa intreb. ... iar cea de-a doua intrebare, cand as putea sa stiu ca tetrazonele au ajuns la varsta imperecherii, deja masulii pot fi usor observat fata de femele... Multumesc anticipat si astept raspunsul
angelfish
Senior member
[Avatar]

IP:

Intai si intai treci si tu pe la rubrica "Despre noi" ca sa stim ceva amanunte despre acvariu (marime etc).
Am tinut mereu cory si ancistrus cu sumatrani si nu au fost probleme dar....nu am avut niciodata mai putini de 9-10 .E foarte important sa fie in card ca sa-si ocupe timpul intre ei .

Cand sunt gata sa depuna isi vor intensifica culorile iar dansul nuptial e absolut mirific.O sa stii sigur ca se apropie momentul
[Yahoo!]
viviparu'
Senior member

IP:

angelfish wrote:Cand sunt gata sa depuna isi vor intensifica culorile iar dansul nuptial e absolut mirific.O sa stii sigur ca se apropie momentul

Imi pare rau sa te contrazic dar e taman pe dos. La sumatrani culorile se estompeaza in timpul jocului nuptial. Devin decolorati de-a binelea. Nu stiu unde ai vazut tu ca se intensifica culorile. Mai intereseaza-te.

Masculii se deosebesc la maturitate de femele prin faptul ca au "nasul" rosu si aripioarele mai colorate.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
angelfish
Senior member
[Avatar]

IP:

viviparu'"][quote:6f5e516609="angelfish wrote:Cand sunt gata sa depuna isi vor intensifica culorile iar dansul nuptial e absolut mirific.O sa stii sigur ca se apropie momentul

Imi pare rau sa te contrazic dar e taman pe dos. La sumatrani culorile se estompeaza in timpul jocului nuptial. Devin decolorati de-a binelea. Nu stiu unde ai vazut tu ca se intensifica culorile. Mai intereseaza-te.

Masculii se deosebesc la maturitate de femele prin faptul ca au "nasul" rosu si aripioarele mai colorate.

Corect

Acum am vazut ce am scris,ai dreptate.
[Yahoo!]
smokey
Unripe member

IP:

am 12 tetra intr-un acvariu de 70 de litri...si apropo de dimorfism sunt cam mici dar se vad care sunt masculi si care sunt femele...una dintre femele are burtik cam maresi ma gandesc sa o pun separat; ce sfaturi imi dati legat de imperechere

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: