[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sunt nou nouþ  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
TOMANECREDINCIOSU
Junior member

IP:

Salutare la toatã lumea
Mã numesc George Ceobanu Am 32 ani momentan nu am experienþa acvaristica dar am citit cite ceva la viata mea despre acest domeniu , dar nu prea am reuºit sã-mi împlinesc visul (din varii motive) dar acum ma-m hotarât mã apuc.
Dar intâi de toate asi vrea sa ma informez mai amãnunþit asupra domeniului ºi apoi în cunoºtinþa de cauzã sã ma apuc serios
Sper ca acesta sã fie un bun început pt toþi.
Oricum mulþumesc anticipat pentru înþelegere.
[Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Te asteptam, cu noi informatii si cam ce parte a acvaristicii o vei aborda
Plante sau pesti
Succes

Ogar batrin dar.... cu miros fin
TOMANECREDINCIOSU
Junior member

IP:

Pai pentru inceput culeg informatii findca cred ca trebuie sa fii pregatit in momentul cind te apuci de ceva. Asi vrea sa ma apuc de Dicus sigur lumea o sa spuna ca sunt cam dus da asta e nam ce face cam asta sunt eu oricu asi dori niste informatii am vazut pe forum niste discutii despre o firma (Duplo) ma poate ajuta cineva cu un catalog sau ceva de genu sau niste sfaturi am cautat la ei pe site dar mare lucru nam gasit.
Apropo lazarginel am vazut ca esti din Iasi poate ma poati ajuta in vriun fel sper, poti sami spui pe privat cam unde pot gasi cam tot cemi trebuie pt acvariu, sincer banii nu sunt o problema si vreau un acvariu cam de 150l nu vreau sa spuna cineva ca fac reclama unor firme sau ceva de genu din cauza asta prefer ptivatu.
Multumesc anticipat
Cu Respect
TOMANECREDINCIOSU
[Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Firma se cheama DUPLA
Si mai atent la ce scrii
Nu are legatura mare Dupla cu discusii
Si la un acvariu de 150 de litri nu i-ti recomand discusi ,acvariul este cam mic pentru discusi
Iar dac nu ai mai avut pesti pana acuma nici atit nu recomand
Eu am 30 de ani de acvaristica si parca m-ar stringe in spate sa cresc discusi
Este totusi ceva mai deosebit sa ai discusi
Deci parerea mea citeste cat mai multe pe acest forum si vei avea zic eu destule informatii pentru un viitor in acvaristica

Ogar batrin dar.... cu miros fin
mosu
Administrator
[Avatar]

IP:

TOMANECREDINCIOSU wrote: ... cam unde pot gasi cam tot cemi trebuie pentru acvariu, sincer banii nu sunt o problema .....

Desigur, la magazinele online (vezi banerele de pe site si forum).
In princiupiu gasesti cam orice, la preturi bune.

:o
[Email] [WWW]
TOMANECREDINCIOSU
Junior member

IP:

Imi pare rau de incurcatura dar lucrez in domeniul copiatoarelor si exista intrdevar firma duplo (masini de legat) de aici confuzia nu se va mai repeta promit Iazarginel. Oricum nu voiam hop top sa iau discus mai intii studiez vreau sami cresc singur hrana apoi plantele apoi pesti nu vreau sai chinui. .Oricum iti urmez sfatul findca e mai bine asa.
Multumesc pentru intelegere.
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: