[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Femela Molli gestanta sau nu?  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Del_bocas
Junior member
[Avatar]

IP:

Va cer sprijinul pentru o femela de Molli Black cu coada lira care are abdomenul foarte mare (dupa parerea mea) si e de 2 zile intr-u bazin de 20 litri insa nu naste.

Intrebarea e daca e doar obeza sau e gestanta si trebuie sa o las in continuare sa nasca?

I-am pus 2 liguri de sare in cei 18 litri de apa, i-a adus PH-ul la 7,5, temperatura e la 27 grade Celsius. Are plante artificiale care stau la suprafata pentru a se adaposti la nevoie puii, are filtru de burete cu piatra de aer...

Am facut si cateva fotografii dar trebuie sa mai caut pe-aici cum se pot posta pe forum... Daca stiti careva va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru fotografii.[/img]
[Yahoo!]
Del_bocas
Junior member
[Avatar]

IP:

Mai jos este linkul cu fotografia femelei de Molli despre care v-ma cerut parerea daca e sa nasca sau e doar obeza...?

http://www.clicknet.ro/eudan1/html/galerie_foto.html
[Yahoo!]
billyboy
Unripe member

IP:

dupa parerea mea eu cred ca este gestanta mai laso acolo cateva zile poate o saptamana si vezi ce se intampla ;) Bafta!
[WWW] [Yahoo!]
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

dupa atata timp cred ca e deja bunica molia aia!

Acvariul meu
[Yahoo!]
billyboy
Unripe member

IP:

nu m-am uitat la data
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: