[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Lumina profi pentru acvarii nano  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut. Am un acvariu de aprox 30 l si vad peste tot prin concursuri ca folosesc tuburi/lampi speciale...de ex lampi de la ADA ...ati vazut pe undeva prin magazine lampi mai mici de 40 cm ?
angelfish
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut
Incearca la Hornbach in Berceni,s ar putea sa mai aiba
[Yahoo!]
uisanata
Junior member

IP:

neoane cu lumina potrivita unui acvariu mai mici de 45 cm nu gasesti. eu am ales solutia cu becuri economice, care au indicativul de culoare apropiat de cel al neoanelor. se gasesc 830, 827 iar daca cumperi o lampa cu fasung cu pini si carpacesti sistemul de iluminat, poti gasi la brico si becuri cu temperaturi de culoare mai variate. mai ai si varianta cu lampi metal-halide, care sunt mici, dar nu sunt asa de recomandate pentru acvarii cu apa dulce.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Am gasit la ZooMania tuburi fluorescente T8 Philips de 14 W si 36 cm. Aveau Phillips AquaSky - cred ca are 6500 K. Costa 40 lei. Mi-am luat un tub, il folosesc de putin timp, astept sa vad cum se comporta plantele.
Spectru' aici.

Ziceau ca pot aduce la comanda si Phillips Aquarelle de 14 W si 36 cm.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: