Primul aranjament... arata cam asa. Nu mai am rabdare acum sa o tot scot sa o mut, plus ca am innebunit singurul locatar, ventuza sugativa Cici. Pot muta cioata diametral opus, mai pot taia din crengile din fata, sa duc cioata mai spre spate (momentan frunzele sunt aproape de geam). Mai vad pe fundalul negru din spate un rand de Blyxa Japonica, sa o las sa creasca in sus, sa vin cu ea si pe latura mica, la baza cioatei pana in fata... Idei am si eu multe, spatiu cam mic, dar very challenging. Ma bate gandul chiar sa fac rost de un acvariu identic, sa il pun pe partea cealalta a mobilei unde sta acum piticania. La mijloc ar fi TV.ul din living... Si sa jonglez dintr-unul in altul, sau sa "le lipesc" sa fac un soi de trecere de la unul la altul... Da, stiu, aberez, dar na, sunt la coltul celor care abereaza si voi nu va suparati
Orice idei constructive sunt, evident, binevenite. Si unde aberez cu "aquascapingul" asta de balta, trageti-ma de manecuta.
Nana petite nu aveau, o sa mai sun saptamana viitoare ca sa rezerv sau caut alta sursa (cel amintit de Narcis, al lui Seba, pare ok din poze, voi lua legatura sa vad ce marfa e pe stoc). Microsorum iarasi mi-ar placea. As mai pune o Valisneria in spatele cioatei, sa se duca asa cateva fire luate de curentul filtrului... Gata, seara buna si multumesc de rabdare
Atasez si o poza cu cel de-al doilea copil al meu, adoptat de la ASPA in 2020, catelusa metisa beagle sau pechinez Jessie, care a si sarit pe acvariu cand a vazut miscare.