[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nous voulons un nano  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Nimic nou sub soare, doar ma bag in seama.

image

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Danila
Senior member
[Avatar]

IP:

Unde au plecat plantele rosii?
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Fuse si se duse

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Danila
Senior member
[Avatar]

IP:

Pacat,daca ies cu bine din iarna ,poate ma apuc si eu mai serios de un plantat(am unul dar e in dizgratie momentan),parca mi-e dor de niste miriofilum, cabomba,limnofila.
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

E un pic de stres pana il pui pe picioare. Eu acum nu-i mai fac nimic, schimb 3 litri de apa "pe saptamana" - la 2-3 saptamani, real.
Ce plante au supravietuit, alea sunt si alea raman. In rest, merge de la sine, nu are alge (am avut pentru o scurta perioada gsa pe geamuri).
Pestisorii sunt fericiti, crevetii sunt pe mancare viteza. Mi-as fi dorit niste blyxa japonica, dar mai bine imi vad linistit de ale mele.
Poate anul asta imi fac curaj sa montez si butelia de co2, am totul pregatit - cheful de munca lipseste.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Danila
Senior member
[Avatar]

IP:

Hei rup, hei rup,
Hei rup, hei rup. Eu am donat de vreo patru-cinci orei toate acareturile de acvaristica(am zis gata ,nu-mi mai trebuie),si tot de atatea ori am luat-o de la capat.Acum ca stau mai mult prin casa(la bloc evident)am zis ca nu am altceva de facut, si am n-am chef mai scormonesc prin acvarii.
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Sa montezi o butelie iti ia 5 minute. La volumul tau de apa, reglat la vreo 5 bule /minut si gata. Spor!
[ICQ]
aerosv
Senior member
[Avatar]

IP:

Superb! Ma mai paleste si pe mine doru de plantate si parca iar vreau un mic cub, fix ca acesta, arata natural si pe gustul meu.
Ma intreb daca crispatula var balansae nu creste mai mult intr un cub mic? observ ca a devenit dominanta si arata perfect.
In vechiul setup de 60L mi-a crescut de aproape 1 metru cu frunze late si am renuntat la ea, asta o fi o specie mai mica sau se adapteaza la mediu si ramane pitica? Ce specie e exact?
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Nu ramane mica, a crescut si la mine dar se incolacesc frunzele acolo si nu ma deranjeaza, s-au asezat natural. Eventual o sa le tai pe cele crescute in exces.
Copy/paste de la Aquasabi, de unde le-am luat: Cryptocoryne crispatula var. balansae

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: