Salutare tuturor,
Cu bucurie in suflet, va anunt ca m-am intors.
Pentru cei care isi mai aduc aminte de mine, salut guys! Mi-a fost foarte dor de voi... si de acvaristica.
Pentru cei care nu ma cunosc, eu sunt Andrei, ceva mai batranel acum, lucrez in IT, originally, din Constanta, mutat (cvasi-difinitiv) in Germania acum vreo 14 ani, si tot atunci am pierdut legatura cu acvaristica din motive usor de inteles.
Vazandu-mi sufletu' cum mi se ofileste fara un acvariu in casa, am fost "fortat" de familie sa ma intorc la primul meu hobby, inca din copilarie, literally.
Am acum un acvariu (second hand) de 200 de litri, care e gol, asteapta sa il curat, spal, dezinfectez... care se va umple cu plante, sper, in curand.
...Si inca unul de 100l, in care locuiesc temporar, toti pestii pe care i-am mostenit de le vechiul stapan. Asta de 100l o sa dispara, dupa ce isi face datoria. Nu sunt chiar toti pestii mei preferati, ca sa ma exprim frumos, dar n-am avut ce face. La banii cu care le-am achizitionat, n-am avut ce comenta.
Evident, am multe de re-invatat, si alte multe altele de actualizat, ca nah, s-au mai schimbat cateva lucruri intre timp, dar sper, cu ajutorul vostru sa fie usor.
Hai ca m-am lungit deja, pentru o scurta prezentare.
Ma bucur sa fiu din nou printre voi, si sunt curios cine dintre cei "vechi" mai sunt pe aici.
This message was edited 1 time. Last update was at 17/03/2025 10:42:33
|