Fadds wrote:
AnDr3yy wrote:Multumesc mult de raspunsuri, am comandat eheim professionel 4+ 600 , acum astept sa vina.
Felicitari pentru alegere.
O observatie scurta - 11 ciclide africane in 100 si ceva de litri s-ar putea sa se lase cu scandal cand se apropie de maturitate sexuala. Posibil sa fii nevoit sa faci upgrade-ul ala mai repede si sa mai iei niste pesti
Multumesc de sfat, ma gandeam si eu ca e nevoie.
La ce Litri te gandeai sa fie acvariu si ce pesti sa mai iau si cati ?
Ideea este ca am avut doar 6 ciclide africane, dar am un mascul mai mare care imi ataca toti pestii si stateau non-stop ascunsi. Am mai intrebat si eu pe cineva ce sa fac si mi-a sugerat ca sa iau mai multi pesti, am mai luat 5, total de 11. Momentan este ok, nu se ataca, adica mai vad ca se fugaresc din cand in cand, dar in rest sunt relativ pasnici.
Acestia sunt pestii care ii am in acest moment in acvariu:
labidochromis caeruleus x2 (cred ca un mascul si o femela, cel mare este tot fugarit de altii, iar celalalt mai mic nu prea, desi stau ascunsi amandoi)
Capadichromis borley Red fin x1 (este mascul, din cauza lui am luat alti 5 pesti, ii fugarea pe toti, nu pot sa renunt la ei deoarece este pestele prietenei mele

))
Cynotilapia Afra Hara x1 (nu stiu ce este, vad ca mai fugareste pe cel galben din cand in cand, dar inainte statea ascuns aproape non-stop, nici nu-l vedeam)
melanochromis chipokae yellow x1 (nu stiu ce este, mai fugarea pe altii la inceput, momentan e pasnic)
Aulonocara Cobue x1 (nu stiu ce este, momentan e transparent)
sciaenochromis fryeri Red x1 (mascul, a inceput sa se coloreze)
Aulonocara baenschi benga x1 (nu stiu ce este, momentan e transparent)
Aulonocara eureka x2 (nu stiu ce este, momentan e negru)
melanochromis interruptus x1 (posibil femela pentru ca este portocalie momentan)