Buna, mi-am luat un Betta acum o saptamana, si atat a durat... A murit si as vrea sa stiu de la ce. Codita lui era foarte zbarlita si ii cadea. Nu prea manca si statea in continuu in pozitie verticala fara sa se miste. De asemenea se impingea cu, capul in acvariu. La sfarsitul cozii avea niste nuante de negru, rosu. Nu stiu sigur daca asa era culoarea lui sau avea tail rot. De asemenea, abia azi am observat, avea niste vata alba (foarte putina) pe coada. Mentionez ca asa l-am cumparat si ca apa a fost schimbata des, resturile de mancare adunate si aruncate. Pot sa spun ca avea multe simptome, pe care le-am observat in ultimele zile. Inainte sa moara, s-a ridicat la suprafata si s-a zbatut ca salbaticul, dupa se lasa sa cada pe fundul acvariului. A facut asa de cateva ori si dupa a murit.

Va rog, nu ma criticati. Nu am stiut sigur daca unele probleme (precum culoarea rosie sau lenevitul) erau simptome. Abia in ultimul moment a inceput sa ii cada coada. Un simplu raspuns cu boala pe care o avea m-ar ajuta foarte mult. De acolo ma informez eu. Multumesc!