[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
scalari varianta gold  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
Magda
Senior member

IP:

Ce sanse am sa gasesc asa ceva? Are cineva de dat ? Pana acum n-am prea vazut prin magazinele de pe la noi.
Dark4ce
Member
[Avatar]

IP:

acum vreo 7 luni,am cumparat eu un scalar ...mai decolorat asa...era un pic galbui...insa peste 7 luni s-a facut ditamai scalarul auriu ...un auriu deschis..l-am cumparat de la carrefour orhideea dar sa stii ca am mai trecut pe acolo si n-am mai vazut...poti sa te duci sa intrebi daca mai aduc...
[Yahoo!] [MSN]
florin27
Member

IP:

http://www.geocities.com/iliescufm/acvariu/oferte.htm

Nu sunt convins ca sunt gold, dar au ceva galben si cand o sa mai creasca au sa fie si mai "gold". Cred ca au cam 8 luni, sunt 9. Mai am unul mai batran de vreo 2 ani alb-cu negru si ma gandeam sa-i dau pe toti cu 300.000 lei. Oferta iclude si un fossilis in varsat de 4-5 ani...

Cu bine,
Florin[/img]

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Magda
Senior member

IP:

Sunt frumusei scalarii tai Multumesc. Din pacate persoana pentru care cautam respectiva varietate de scalari s-a razgandit

Iar cu fossilisul ala....nu stiu zau ce as fi putut face

Dar poate e altcineva interesat sa te ajute sa "scapi" de ei

Forum Index » Cumparari
Go to: