[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Transport plante!  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
arathemis
Member

IP:

Salut,

Urmeaza sa fac un drum la budapesta, si intentionez sa vizitez niste petshop-uri. In cazul in care gasesc niste plante mai deosebite (se cam stie ca piata din Cj e slabuta in domeniul asta) si vreau sa le iau pt acasa, ce modalitate de transport imi recomandati? Ca sa reziste la un drum de vreo 7-8 ore (poate chiar si inca o noapte in cazul in care ajung prea tarziu sa mai am chef sa le bag in acvariu).

Daca ati facut careva din voi asa ceva va rog sa va dati cu parerea.

Merci.

Plants should populate aquariums. Algae are not plants.
[Email] [Yahoo!]
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

punga cu putina apa... tin si 48 ore. pe testate!

http://www.seachem.ro
[Email]
arathemis
Member

IP:

Pt kill_ady: iti raspund aici:

La ce magazine ai fost ? Da-mi niste nume, macar sa nu ma mai duc si eu la petshopurile respective.

In bucuresti m-as duce cu placere pe la petshopuri... numai ca nu am deloc drumuri incolo pe cand prin budapesta trec mai des.

Mersi.

Plants should populate aquariums. Algae are not plants.
[Email] [Yahoo!]
killy_ady
Junior member
[Avatar]

IP:

in acest caz le poti pune in punga de la magazin invelite in ziar.dar s-ar putea sa ai surpriza sa nu gasesti asa de multe.acum 2 saptamani am fost acolo unde vrei tu sa ajungi si am fost tare nemultumit de oferta de plante de acolo.la bucuresti gasesti de trei ori mai multe.si ma refer la plante.succes si sa ne tii la curent sa vad daca am avut dreptate in cele spuse mai sus.daca ajungi in germania se schimba semnificativ treaba.bani sa ai............

vezi pm.

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: