Salut, am un acvariu de 80 l cu un filtru extern jbl e402 si as dorii sa il schimb, simt ca nu prea mai face fata. Am gast vreo 3 filtre dar sunt indecis momentan care sa il iau si as dorii o parere de la cei cu mai multa experienta in asa ceva .. Acvariul este de aproape 2 ani cu 6 xipho si niste plante easy.
M-am tot uitat la jbl 902, eheim 300 si eheim experience 250(nu am limita la buget, astept si alte idei) . In viitor as trece la un 200 l ( momentan nu am unde sa il pun). Astept propunerile dvs.
2. Butelia de co2 mai stiti locuri pe unde se mai incarca? Preferabil sec 3 bucuresti..
IP:
eu as merge pe EHEIM 250. EHEIM este TOPnu stiu daca 1% din utilizatori au fost dezamagiti... bun exceptand cazul in care nu au luat ceea ce trebuie...adica , capacitatea filtrului prea mica pentru bazinul respectivIn al 2-lea rand ai debitul reglabil din robineti
dzspre butelie... colegii din bucuresti te pot indruma
Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
Eu sunt foarte multumit de jbl, cp 902 e alegerea perfecta pentru 80 litrii. Ai buget, cauta genera?ii noi, ca au aparut filtre noi, modele super, cu incalzitor si prefiltru incorporat. Oase e unul din ele, dar mai sunt si altele.
Si eu as zice ca un JBL 902 ar fi perfect. Gasesti la MAXIPET CU 520 LEI. Te mai costa materialul Bio. Eu folosesc matrix si purigen, dar si eheim substrat pro este ffbun. Cand treci la 200 le folosesti in Tandem asa cum este indicat.
Butelie pe Bulevardul preciziei ROMICA 0728367076.
Suna-l cu o 1 zi 2 inainte sa te duci. Eu am fost acum 3 saptamani, Te rezolva.
Am uitat. Te poti uita si la AQUEL seria noua. Are si prefiltru. Sunt de viitor. Oricum daca nu incearca sa vina la realitate Eheim o sa pateasca ce a patit Nokia. Oase intradevar da clasa.