Si cam cat de mare e "sera" ta acvatica? Ma ref. la bazin. Sper sa fie ok ptr 2 oscari.
Despre plante, recunosc cu rusinica cum ca habar nu am despre ce vorbesti, mie mi-au placut intotdeauna oscarii si am fost anti-talent la plante, deci puteai sa-mi spui ca dai si patrunjel, cu numele latin, si era ok
Pe de alta parte, acesti doi oscari (inca) ai mei sunt deosebit de cuminti pentru niste pestisori de natia lor, astfel incat n-as pune pariu ca nu s-ar "aclimatiza" printre ceva plante. Oricum poti risca...
Defapt, unul din motivele pentru care nu sunt foarte motivata sa ingrijesc si cei 2 oscari pe langa catei, 2 papagali si un strut este tocmai faptul ca sunt foarte cuminti, zici ca am discus nu oscar
eu sunt deja la office, numafrul de mobil l-am dat, asa ca ne auzim joi seara- vineri la telefon. ( nu cred sa se inghesuie cineva pina atunci)
Singurul pericol e ca n-am mai dat decat o singura data in viata mea un animal, si deja simt6 ca as comite o tradare (noroc ca ei nefiind foarte zburdalnici imi dau impresia ca le e indiferent pe-al cui buletin sunt trecuti)

)