Salutare! Dupa o perioada in care a gazduit chiclide americane, acvariul meu 180x50x55 s-a transformat in mult visatul plantat. In momentul de fata acvariul are 2 luni. Se dezvolta incet, dar frumos.
Am imbunatatit considerabil lumina, avand acum 120w + 3 proiectoare de 20w led fiecare lumina 6500k , 20w lumina galbena 3000k, si 110 w led albastru + rosu.
Substratul este Dennerle DeponitMix + pietris inert peste.
Fertilizarea Tropica, deocamdata doar micro.
Sistem Co2 cu difuzor Eheim si Ph-controller Milwaukee.
Filtrarea a ramas interna. Stiu ca o sa fiu taxat dar sunt multumit de turbofiltrele Aquael cu micromec in ele.
Plante: rotala sp green, microsorum pteropus trident, hygrophila pinnatifida, blyxa japonica, Hydrocotyle tripartita, cryptocoryne wendtii brown, eleocharis acicularis, echinodorus tenellus, alternanthera reineckii mini, Ammannia Gracilis, staurogyne repens.
Pesti: Ceva vivipari, Sae, pleco...
Am avut cateva probleme cu diatomeele la inceput, dar au disparut. Le dadeam pestilor granule care ajungeau pe substrat si acolo aparea alga. In 2 saptamani au disparul.
In rest, schimburi de apa la inceput am facut la 3-4 zile. Parerea mea este ca Ph-controllerul este un MustHave la un plantat. Este primul meu pH-Controller si pot spune ca face diferenta.
Hope you like it !
Multumesc pentru aprecieri, pareri Pun si un video cu acvariul in stadiul din pozele de mai sus, cu intarziere, dar nu am avut calculator sa duca programul de editare.
by koala: Am editat linku' Youtube, ca sa vedem ce trebuie vazut.
This message was edited 1 time. Last update was at 29/02/2020 08:06:10
Am o placere sa vad pesti cum scormonesc printre plante/pietre.
Se vede ca ai pesti fericiti
Spor
My Intent is Unbending.
My Focus Unending.
Every piece is a part of the whole.
Every thought that I think...
Every movement I make...
Every action I take...
Brings me closer and closer to my goal.
- Darlo Okasi
IP:
Foarte frumos bazin ,excelent ,dar parerea mea ca niste americani acolo ... tare s-ar fi potrivit .
Il vad cu vreo 4 , 5 scalari sau o pereche de altumi . Nu ii tarziu .
hauptmannclaudiu wrote:... Dupa o perioada in care a gazduit chiclide americane, acvariul meu 180x50x55 s-a transformat in mult visatul plantat. In momentul de fata acvariul are 2 luni. Se dezvolta incet, dar frumos. ...