[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
mormoloci:) de scalari  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
cotty
Junior member

IP:

salutare....pana la urma tot stresul si toata frustrarea ...au disparut deocamdata ...scalarii au depus un efort si au reusit sa ingrijeasca icrele ca sa iasa pui.Mentionez ca a trebuit sa ii scot din acavriu de 80 L desi erau singuri si acolo intr-unul de vreo 15-17 L.
Vreau sa va intreb la cat timp dupa ce au eclozat puii trebuie hraniti(am artemia sa le dau)Puii au eclozat la mine sambata seara.....Deja am pus artemia la eclozat.. Va multumesc :jumpers:

just interested
[Email]
cotty
Junior member

IP:

pereche de scalari inca are grija de puii care inca nu par sase fi format calumea si sa fi scapat de sacu vitelin...a mutat puii de 2 ori pana acuma odata pe sticla acvariului si dupaia iarasi pe fund.
Cat timp pot sa ii tin cu puiii?mi-e frica sa nu incepa sa isi curete alt loc ca sa depuna si sa omoare puiutziii

just interested
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

cotty wrote:Cat timp pot sa ii tin cu puiii?mi-e frica sa nu incepa sa isi curete alt loc ca sa depuna si sa omoare puiutziii
N-ar trebui sa s-apuce de depus pina nu cresc puii.

Hraneste puii cind se desprind de suport si inoata.

Poze: smilie ... Poze cu plante
cotty
Junior member

IP:

puiiutii de scalari inca traiesc,in maxim 2 zile ar trebui sa inoate calumea...sper sa fie bine.Acuma stau mai tot timpul grupatzi ca un ghemotoc pe fundul acvariului.

just interested
[Email]
cotty
Junior member

IP:

Au inceput sa inoate puiiii. :jumpers: azi o sa le dau artemia.
Vreau sa intreb daa vreau sa scot parintzii de la ei cam in cat timp pot sa o fac.?
Puii sta intr-un acvariu de 15-20 de L si am citit pe forum ,cam o luna trebuiue tinuti asa si dupaia mutati in alt acvariu.
Este corect asa?

just interested
[Email]
cotty
Junior member

IP:

deocamdata le merge bine la puiii de scalari,de o saptamana papa artemia,le dau de cel putin 2 ori pe zi.Parintzii stau cu ei in acvariul de 20 de L .Azi le-am curatzat fundul acvariului pentru prima data cu un furtun subtire de perfuzie.am scos cam 1.5 L de apa si am completat.Mi-a fost frica sa scot mai multa apa ca sa nu schimb brusc temperatura.
Nu stiu cam cat sa ii mai tin pe parintzi cu ei.Am deja 2 acvarii in casa si plus asta cu puiii( ,altu nu mai am.Poate are cineva din Cj vreun acvariu care nu il foloseste pentru 2-3 luni

just interested
[Email]
viviparu'
Senior member

IP:

Poti scoate linistit parintii. Asta in cazul in care ai unde sa-i pui. Parintii se pot scote dupa ce toti puii incep sa inoate in plan orizontal, deci ai fi putut sa-i scoti de-acu' vreo 2 saptamani

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]

Forum Index » Cichlidae
Go to: