[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
cotty
Junior member

IP:

AM o intrebare....de fapt nelamurire .Am doua exemplare de corydoras de vroe 2 ani stau impreuna in acvariu comunitar.Am citit un link despre ei si despre inmultire ,pentru ca am observat de vreo luna ca aveau un comportament ciudat.SE jucau oarecum dasnand si inotand unul pe langa altul si unul dupa altul.Citind am aflat ca acestea sunt semne ca se pot inmultzi.Acuma intrebarea mea este :
II pot inmulti daca sunt numai 2 pentru ca nu am cum sa mai aduc inca 2 masculi ca sa fie 2-3 la o femela (nu au dimensiune mare sunt normali).Un singur mascul poate fecunda macar jumate din icre?

just interested
[Email]
alix
Junior member

IP:

Ceea ce pot sa iti spun cu certitudine este faptul ca se poate sa obti pui si cu o singura pereche. Cand se pregatesc sa depuna intradevar femela pare ca danseaza cu masculul si dupa ce fecundeaza icrele le lipeste pe geam , plante sau alte obiecte din acvariu.Eu am reusit sa obtin pui insa dupa 2 saptamani au murit pe rand.Nu am avut hrana speciala -artemia.....cred...si incepusera sa se dezvolte....
[Yahoo!]

Forum Index » Catfish
Go to: