paradoxx wrote:Am face bine acvaristicii daca nu ne.am mai expune orgoliile si ego-urile personale si ne.am vedea strict de pasiuni: pesti, matze, tzatze,cururi...de astea de.ale forumului
Asta e o chestie nazista/comunista. Toti egali, toti la fel, scosi din matrita si trasi la sablon. Nu prea mai merge..
Poti sa dai si exemple clare, dar te poti uita si in urma sa vezi de unde pleaca tot.
Crestem incet, keyhole cichlids, 1 luna la mine in batatura....merg bine, mananca cam de toate de la fulgi si granule tropical pana la mancare congelata: artemia, larve rosii, larve albe, mix tropical etc.
Eu zic ca au crescut binisor intr-o luna. Dar nici nu ma stresez sa i umflu tare si sa i fortez
Se mai vad si ceva ancistrusi si Luri prin video
This message was edited 1 time. Last update was at 05/10/2022 11:47:42
Frumosi.... , ca zici de mancare congelata, eu am cumparat artemia, dar doar ancistrusi manaca....mai am si larve rosii, dar aici e bataie...
Eu incerc hrana diversificata...in fiecare zi altceva....si ciclul se repeta la vreo 4-5 zile
Flash wrote:Frumosi.... , ca zici de mancare congelata, eu am cumparat artemia, dar doar ancistrusi manaca....mai am si larve rosii, dar aici e bataie...
Eu incerc hrana diversificata...in fiecare zi altceva....si ciclul se repeta la vreo 4-5 zile
E suprinzator ca nu mananca restul si artemia, de obicei toti pestii ori de care ar fi trebuei sa manance artemia, chiar si cei mai sensibili pesti...asta e cea mai usor acceptata mancare
Dar, incearca sa le dai artemia seara sau cand sunt mai flamanzi...si sigur vor trebui sa accepte. Eu am mancare congelata de la zooking, las cateva poze cam cu ce folosesc la toti pestii care ii am
Exact de la zooking am si eu poza 4 si 6 , oricum dau o data pe zi mancare - dimineata....eu as zice ca sunt flamanzi....maine dimineata nu mai dau si o sa dau pe seara artemia...o sa vad cum se comporta.
Mercic Alin.
O filmare cu acvariul meu de 450l facuta in Ajunul Craciunului. Nu am reusit sa o postez pana acum
Momentan detin 8 scalari manacapuru, 4 scalari Rio Nanay, 7 geophagus red head tapajos, multe varietati de corydoras cum ar fi sterbai, adolfoi, panda, trillineatus plus ancistrus super red and white, 1 adult gibbiceps si diferite Luri (333, 201, 340, 183, 052).
Sarbatori fericite in continuare!
Clip calitate buna aici:
by koala: Am reparat linku' Youtube.
This message was edited 2 times. Last update was at 27/12/2022 14:29:31
alinutz80 wrote:Crestem incet, keyhole cichlids, 1 luna la mine in batatura....merg bine, mananca cam de toate de la fulgi si granule tropical pana la mancare congelata: artemia, larve rosii, larve albe, mix tropical etc.
Eu zic ca au crescut binisor intr-o luna. Dar nici nu ma stresez sa i umflu tare si sa i fortez
Se mai vad si ceva ancistrusi si Luri prin video
Si ca sa fac un update si aici........ ca trebuie.
Keyhole Cichlids, au deja 3 luni si ceva la mine. Au fost pui mici cand i am luat, dar cresc bine. Pe viitor vor fi mutati in acvariul de 450l unde se vor desfasura mai bine Din 10 buc nu a murit niciunul dar sunt in carantina de 3 luni si mai stau inca Recomand Nevertebrate.ro
Taz wrote:Foarte fain bazinul asta. Pacat ca dai Geo. Ai altceva in plan in locul lor?
Multumesc!
Da, o sa mut Keyhole cichlids in locul lor, momentan stau intr-un acvariu de 100L si sunt 10 buc si cresc. uite aici filmare de la inceput ianuarie, deci au mai crescut putin: