[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
The green corner  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
David.Loghin
Member
[Avatar]
IP:

Oare daca as mari numarul de pesti de la 4 cat sunt acuma la 15-20 nu m-ar ajuta sa am mai mult no3?

I love nature!
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

David.Loghin wrote:Oare daca as mari numarul de pesti de la 4 cat sunt acuma la 15-20 nu m-ar ajuta sa am mai mult no3?

La un acvariu de 100 de litri, dar bine plantat, eu am Neoni negri, Rasbora Espei, Microrasbora Galaxy si Boraras Urophtalmoides, cam 8 din fiecare.
Apoi doi Atyopsis gaboensis, 6 Amano si RCS ... citi or fi, ca nu-i mai pot numara. Plus 6 Spiral Horn. Parerea mea este ca, daca vrei sa adaugi 15-20 de
pesti, sa fie pesti de talie mica si combinati in raport egal cu creveti si melci.

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]
Radu_B
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Ba da, creste si NO3-ul dar mai cresc si altele pentru ca in rahatul de peste sunt multe lucruri care, poate, nu le vrei. Ti-as recomanda, 2-3 luni pana se stabilizeaza sa-l tii cu cat mai putine ortanii.
In locul tau as incerca cu NO3 de la EL sau as cauta sa vad daca gasesc strict NO3 (pentru ca ala de la EL are si K)

This message was edited 1 time. Last update was at 06/06/2017 16:59:38

Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Legat de nitrati, iti fac aceeasi recomandare ca si pe alt topic unde se discuta aceasta problema : la schimbul de apa, daca ai de unde, ia niste apa de fintina de suprafata, sigur are cel putin 20.

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: