[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand scalari sunset blusher / gold / gold marble  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
mariusa
Junior member

IP:

Sunt disponibili spre vanzare 8 scalari maturi varietatile gold, gold pearlscale, gold marble (toti voalati) cu preturi intre 10 si 20 de RONi. Pretul poate fi negociat la fata locului.

Mai sunt disponibili 30 bucati scalari sunset blusher (6-7 luni / 9-10 cm) la pretul de 8 RONi bucata, se negociaza pretul doar pentru cel care cumpara en-gros (minim 10 bucati).

Fotografii la http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=812
[Email] [Yahoo!]
dark_one
Junior member

IP:

pe mine m-ar interesa 10 bucati dar la pret de en-gros ceea ce inseamna maxim 5 ron, daca vrei...............

e plina tara de escroci.......e plina tara de oameni naivi.......hai sa-i ajutam pe cei din urma
[Email] [Yahoo!]
mariusa
Junior member

IP:

dark_one wrote:pe mine m-ar interesa 10 bucati dar la pret de en-gros ceea ce inseamna maxim 5 ron, daca vrei...............

facem afacerea daca se mai gasesc niste doritori din zona (Hunedoara)... pe langa cei 10 mai pun obligat inca 2 (gratis) pentru a acoperi eventualele pierderi datorate transportului. Vor fi transportati intr-un recipient special conceput pentru asa ceva cu conditia sa-mi inapoiezi recipientul.
Deci, daca s-ar mai gasi cativa doritori..... (este pacat atata drum doar pentru 12).
[Email] [Yahoo!]
mariusa
Junior member

IP:

inca ceva.....
pe langa cei 30 mai scot pe piata inca 30 putin mai mici, au fost din aceeasi tura dar au stat in alt bazin mai inghesuiti.
[Email] [Yahoo!]
dark_one
Junior member

IP:

alti doritori nam mai gasit, dar poate or mai fi aici pe site, oricum daca e ok pt. tine poti sa imi trimiti numai aia 10 printr-un curier, nu prin posta, ca pe distante mari posta e shi mai scumpa shi ajunge aici intr-o saptamana cum am mai patit de altfel.

e plina tara de escroci.......e plina tara de oameni naivi.......hai sa-i ajutam pe cei din urma
[Email] [Yahoo!]
mariusa
Junior member

IP:

Salut,
ma gandesc acu la o varianta de trimis spre deva un colet asa fragil. Daca ai o idee spune-mi. La curier este mai complicat nu au grija de colet... nu stiu cati vor ajunge intregi.

pm
[Email] [Yahoo!]
dark_one
Junior member

IP:

sincer sa fiu curieratul are mult mai multa grija de pachet decat posta, pe astia din urma chiar ii doaren cot arunca cu ele de zici car fi de fier. deci in cele din urma cred ca tot curierul ar fi mai de folos, oricum pesti trebuiesc bagati intr-o punga speciala de transport shi daca le ia 2 zile pana aici va trebui sa aiba cel putin 5 litri de apa shi tot pe atata aer. Dar oricum e cam riscant daca stau bine sa ma gandesc.................

[Email] [Yahoo!]
mariusa
Junior member

IP:

Ok,
ma voi interesa la un curierat rapid si voi incerca sa vad daca este posibil sa facem afacerea. Este prima data cand as trimite pesti pe o distanta asa de mare. Dupa cum iti spuneam am confectionat un recipient mai special si cu acesta am reusit sa transport pesti la Iasi si alte orase din imprejurimi, dar nu dura transportul mai mult de 4 ore cu maxi-taxi.
[Email] [Yahoo!]
dark_one
Junior member

IP:

cati litri de apa are recipientul? shi cati litri de aer mai raman?

[Email] [Yahoo!]
mariusa
Junior member

IP:

Este vorba despre o canistra (40-50 litri) prevazuta cu un material izolator ce mentine temperatura constanta in interior, are un termometru electronic, si o pompa de aer cu baterii. Daca ar mai scrie si fragil pe ea poate n-or s-o arunce de colo colo
[Email] [Yahoo!]
mariusa
Junior member

IP:

Bine sefu,
4 - 6 cm fara aripioare. Cutia de polistiren se face, nu-i bai. Pai cate bucati..... omul a spus ca vrea 10 (+2 transport) iar daca mai vrei si tu nu este problema. Scrie acolo....
poate ca esti un tip ma zapacit din punctul meu de vedere

Are voie si omu' sa aiba propriul punct de vedere nu?
[Email] [Yahoo!]
mariusa
Junior member

IP:

Multumesc.
Este intr-adevar un sfat venit din partea unui cunoscator. Apreciez si gestul de a te informa cu privire la mersul trenurilor. Cineva din "zona" mi-a propus aceeasi varianta. Sigur o voi lua in considerare.
@dark_one - daca te mai intereseaza, atunci varianta prezentata de chitron este cea mai potrivita avand in vedere distanta.
Iti multumesc inca o data. (nu ma asteptam )
[Email] [Yahoo!]
mariusa
Junior member

IP:

Pina una alta ,este vorba de niste pareri si nimic altceva ,fiecare le poate accepta sau nu

10
Bine ar fi daca toata lumea ar gandi asa... ehe...
[Email] [Yahoo!]
dark_one
Junior member

IP:

binenteles ca imi convine varianta lui chitron, in acelasi fel procedez shi eu cand aduc pesti, diferenta este ca ma duc eu dupa ei, dar la fel de bine pot sa in pungile spediale de transport shi fara supraveghere, eu am acceptat sa ii trimiti in "bidonul tau special " pt. ca banuiam ca nu ai pungi de genu asta, shi eu fac rost de ele foarte greu pt. ca nu stiu unde se fabrica,deci poti urma pasii lui chitron, dar sa imi spui cu 2 zile inainte pe ce tren ii pui , daca ii trimiti direct sau prin bucuresti.

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: