[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ce este asta?  XML
Forum Index » Discutii generale
Author Message
orio
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Eu am declarat r?zboi la anemone dar armele mele sunt cam slabe.

Cred ca Aiptasia-X e expirata ca nu prea î?i face efectul. ?tiu cum sa dau ca sa moara o aiptasia

Am incercat sa le zmulg cu penseta dar întra imediat înauntru ?i nu mai am ce sa apuc

Africanii mei la 3 luni , la 8 luni si la 10 luni . Si ceva poze.

Noul proiect de saratel....
[WWW] [Yahoo!]
zamolxes
Membru de baza

IP:

banui ca nu poti sa scoti pietrele afara ? daca pui apa clocotita cu seringa fix in gaurile in care se ascund, ar trebui sa moara. e mai complicat sa faci asta in acvariu.
dan_florin
Membru de baza

IP:

zamolxes wrote:banui ca nu poti sa scoti pietrele afara ? daca pui apa clocotita cu seringa fix in gaurile in care se ascund, ar trebui sa moara. e mai complicat sa faci asta in acvariu.

Sa fie apa de osmoza sau apa direct din acvariu, nu de la robinet. O aduci la punctul de fierbere si o injectezi prima data cum ti-a zis colegul, pe urma daca se retrage, introduci apa si in"scorbura"in care se retrage. Asta e o metoda care da roade, dar ideal ar fi sa nu ai corali si vietati in apropiere cand faci asta.
[Email] [Yahoo!]
orio
Membru de baza
[Avatar]

IP:

E un acvariu de 500l cu 50kg de piatra....

?i când sco?i piatra afara ele întra în gaura. Dar neap?rat tb sa verific toate pietrele, chiar ?i cele din spate.

image

[WWW] [Yahoo!]
dan_florin
Membru de baza

IP:

Luasem in calcul cazul in care vrei sa injectezi apa fiarta direct in acvariu, nu sa scoti pietrele cu totul din apa. La ce aranjament ai tu acolo, e foarte dificil sa scoti pietrele, asa ca nu-ti mai bate capul. "Injectia letala"direct in acvariu si noapte buna!
[Email] [Yahoo!]
orio
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am f?cut cu o?et diluat ?i vad ca merge. Dar dup? ce le otr?vesc vad ca devin mai încete ?i apoi le jumulesc. Dar mai greu cu alea intre corali ?i cele ascunse....

[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Discutii generale
Go to: