[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bubite negre la caras auriu...  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Iryna_yrn
Unripe member

IP:

Buna seara! Am un caras auriu caruia i-au aparut cateva bubite negre la punctul terminal al corpului ( unde incepe coada) si unul negru care pare slabit si pare ca i se curata solzii. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi! Va multumesc!
[Thumb - 2016-10-31 22.01.25.jpg]

This message was edited 2 times. Last update was at 31/10/2016 22:01:17

lucian999
Junior member

IP:

Buna Irina

Dac? vrei s? te ajute cineva cu adev?rat, începe s? detaliezi problema prin prezentarea acvariului, volum, câ?i pesti ,ce fel de pesti, mod de hr?nire, substante folosite(condi?iona?i apa), de când ai acvariul,daca e ciclat, ce echipamente ai la acvariu (filtru,cioate,substrat de ce fel).De când ai pestii în acvariu la tine.

La doctor dac? te duci prezin?i simptome, nu doar faptul c? ai r?cit.

Succes
Iryna_yrn
Unripe member

IP:

Buna dimineata!
Acvariul are 100 l, il am de aprox 9 luni. In el am 3 carasi, unul mare si 2 pui, 2 sanitari, 2 zebre, 2 gupi si 2 moli. Apa o schimb la saptamana- cate 20 -25% din volum, completez cu apa decantata dupa care pun Metilfish. Hrana le dau doar uscata. Cand am luat acvariul mi s-a recomandat si filtrul pentru el. Este pozitionat in partea din spate a acvariului. In acvariu am pietris cumparat de la pet-shop. Am si incalzitor dar deocamdata nu e nevoie sa-l folosesc, zic eu, in apa avand 23-24 grade.
Astept parerile si sfaturile voastre! Va multumesc!
lucian999
Junior member

IP:

Buna
Încearc? s? localizezi boala pe jbl Hospital,exact asta scrii pe google si dai pe prima pagin? ap?rut?.
Din cate stiu eu, metilfish nu se pune direct în acvariu, ea se pune in apa decantat? si la o perioad? pui apa tratata în acvariu, sper ca ai urmat instruc?iunile întocmai ca pe eticheta, deoarece e posibil s? deciclezi acvariul la o cantitate gre?it?, ai adus pesti noi în ultima perioad??, ai avut perioade în care a fost deciclat acvariul?
Sper ca ai filtru bun, deoarece ai prea multi carasi pt acvariul tau, e vorba de mizeria dizolvat? în ap?=diferite boli.
Iar din poza nu rezult? o apa curata.
Succes

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: