[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ramirezi  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
darius2076
Unripe member

IP:

salutare! am si eu o pereche de ramizeri care au depus icre la un moment dat si i-au cam halit, iar acum cred ca or sa depuna iar. ce sa fac ca sa salvez icrele?precizez ca au devenit cam agresivi.mersi mult de tot si astept un raspuns.

DARIUS2076
[Email]
dinu
Member

IP:

darius2076 wrote:salutare! am si eu o pereche de ramizeri care au depus icre la un moment dat si i-au cam halit, iar acum cred ca or sa depuna iar. ce sa fac ca sa salvez icrele?precizez ca au devenit cam agresivi.mersi mult de tot si astept un raspuns.

Poti sa-i lasi sa depune de cateva ori in acvariu comunitar cu timpul se vor invata sa le pazeasca,iar cand o sa-i separi vor avea grija mare de icre.
Daca scoti icrele ai sanse mici sa-ti iasa cateva exemplare ,iar dupa aceea incepe calvarul trebuie sa ai infuzori ca sunt prea mici sa manance artemia.
Asa ca te sfatuiesc sa nu te complici numai daca esti pregatit sufleteste.
bafta
addiy
Junior member

IP:

da-i un Search... sigur gasesti info utile. am scris pe un alt post mai multe info legat de acest aspect!
Bafta!
[Email]
osmosess
Junior member

IP:

de vre-o 4zile mi-au depus si mie i acvariu comunitar si ieri au eclozat. sunt la prima lor depunere si ii apara foarte strasnic au pus pana si scalarii la respect. nici un peste nu se apropie de jumatea lor de acvariu. problema mea e ca nu stiu cum sa-i mut dat fiind ca au eclozat si nu mai stau lipiti de frunza
[Yahoo!]
dinu
Member

IP:

osmosess wrote:de vreo 4zile mi-au depus si mie i acvariu comunitar si ieri au eclozat. sunt la prima lor depunere si ii apara foarte strasnic au pus pana si scalarii la respect. nici un peste nu se apropie de jumatea lor de acvariu. problema mea e ca nu stiu cum sa-i mut dat fiind ca au eclozat si nu mai stau lipiti de frunza

Nu incerca sa-i muti,iti spun din propria experienta.
Daca ai alt acvariu mai bine mutai pe ceilalti.
Sunt prea mici puii si cand incerci sa-i muti de exemplu cu un furtun le rupi coloana si gada pui.....
osmosess
Junior member

IP:

dificila treaba cu mutatu pestilor , scalarii i-am scos dar neonii sau cory imposibil pentru ca e o jungla in acvariu... Am sa-i las asa ca vad ca parintii au mare grija de ei si ascunzisuri au dar nu stiu ce se va intampla cand vor incepe sa innoate( daca au sa gaseasca hrana printre plante sau sa nu-i inhate neonii). merci de raspuns.
[Yahoo!]
dinu
Member

IP:

osmosess wrote:dificila treaba cu mutatu pestilor , scalarii i-am scos dar neonii sau cory imposibil pentru ca e o jungla in acvariu... Am sa-i las asa ca vad ca parintii au mare grija de ei si ascunzisuri au dar nu stiu ce se va intampla cand vor incepe sa innoate( daca au sa gaseasca hrana printre plante sau sa nu-i inhate neonii). merci de raspuns.

Incearca sa faci rost de infuzori,daca nu poti, incearca sa pui niste artemia la eclozat,ca altfel te uiti la ei cum mor.

Forum Index » Cichlidae
Go to: