Am cochetat si eu cu ideea sa vand Samsung S5-ul, sa mai pun ceva si sa iau Z5 (mai ales pentru camera aia de 23 megapixeli), dar m-a descurajat pretul (atat pretul cu care pot vinde Samsungul, cat si pretul pentru un Sony nou).
Salutare ,
un mic update, am schimbat nisipul cu ADA Colorado Sand si lampa cu ADA Aquasky 601 (multumesc skija ) .
Am mai adaugat si cateva plantute : Bucephalandra Theia , Buce. Wavy Leaf , Buce. Mini Neadle Leaf , Buce. Green Velvet .
Per ansamblu imi place mult acvariul tau. Ce pot sa zic ca incurca din punctu meu de vedere , ai prea multa variatie , si la hardscape , si la plante . Dupa mine una din cele 2 componente ( plante , radacini ) trebuia sa fie mai dulce cumva, mai uniforma - se anuleaza cumva una pe alta . ..... sper ca intelegi ce as vrea sa zic ... Ai nevoie in compozitie de o zona de odihna a ochiului .
This message was edited 2 times. Last update was at 21/06/2016 16:29:24
Gabi C wrote:Per ansamblu imi place mult acvariul tau. Ce pot sa zic ca incurca din punctu meu de vedere , ai prea multa variatie , si la hardscape , si la plante . Dupa mine una din cele 2 componente ( plante , radacini ) trebuia sa fie mai dulce cumva, mai uniforma - se anuleaza cumva una pe alta . ..... sper ca intelegi ce as vrea sa zic ... Ai nevoie in compozitie de o zona de odihna a ochiului .
Multumesc.
Eu nu prea le am cu "dulcele" sa zic asa , imi plac chestiile mai acrisoare...cred ca am inteles ce zici tu dar in privinta radacinilor nu vreau sa fac nimic iar la plante deocamdata nu vad o alta aranjare si nici nu imi vine sa renunta la nici unele dintre ele, altele nu mai bag...poate inca 2-3 specii micute de bucephalandra, ca nu ma pot abtine mai mult ca sigur Si iti mai spun eu o chestie , in poza e una iar in realitate se vede cu totul altfel iar pentru mine care il vad zilnic chiar ma linisteste.
Intre timp am mai facut doua mici modificari si anume , am intrerup fissidens fontanus care parca imi crea o bariera vizuala acolo si l-am eliminat pe cel de pe creanga din stanga.
Mie-mi place mult, pentru ca e "natural" si pentru ca jocul de lumina-umbra da senzatia de profunzime (chiar daca bazinul e mic).
Ahh, si imi mai place faptul ca am vazut niste Brachygobius xanthozona... sunt niste pesti foarte draguti si prea putin apreciati. Am avut si eu, acu' vreo 15 ani, pe vremea "veiozei".
koala wrote:Mie-mi place mult, pentru ca e "natural" si pentru ca jocul de lumina-umbra da senzatia de profunzime (chiar daca bazinul e mic).
Ahh, si imi mai place faptul ca am vazut niste Brachygobius xanthozona... sunt niste pesti foarte draguti si prea putin apreciati. Am avut si eu, acu' vreo 15 ani, pe vremea "veiozei".
Multumesc maestre Koala ,
am vrut sa-l aduc cat se poate spre acest "natural" si ma bucur ca am reusit cat de cat sa fac asta cu cate cunostinte am eu. M-au inspirat acvariile lui Amano care arata atat de natural in opinia mea , un aspect obtinut de cele mai multe ori cu plante easy sau medium.
Si mie imi plac tare mult acesti Bumblebee Goby , incat îi hranesc pe fiecare in parte cu penseta la propriu! ...posibil din cauza ca sunt cam mofturosi la mancare de aceea nu sunt atat de populari si mai putin apreciati.
This message was edited 1 time. Last update was at 04/07/2016 16:18:24
BBogdan wrote: Si mie imi plac tare mult acesti Bumblebee Goby , incat îi hranesc pe fiecare in parte cu penseta la propriu! ...posibil din cauza ca sunt cam mofturosi la mancare de aceea nu sunt atat de populari si mai putin apreciati.
Ai mei haleau larve de libelula (Chironomus)... d-alea proaspete, nu congelatura.
Gabi C wrote:Si mie mi se pare mai frumos acum , cred ca ti au mai crescut si plantele- e mult mai legat. Ai putea sa pui si poze .
Da au mai crescut putin plantele si cum bine ai punctat incet incet se "leaga " . Momentan nu am un aparat foto , dar cand o sa pun mana pe unul o sa-i fac si cateva poze.
BBogdan wrote: Si mie imi plac tare mult acesti Bumblebee Goby , incat îi hranesc pe fiecare in parte cu penseta la propriu! ...posibil din cauza ca sunt cam mofturosi la mancare de aceea nu sunt atat de populari si mai putin apreciati.
Ai mei haleau larve de libelula (Chironomus)... d-alea proaspete, nu congelatura.
Vai cum am cautat si eu larve de libelula prin CJ dar nu am avut succes sa gasesc. Eu le dau viermi de pescuit rosii (pentru ca altceva nu gasesc si trebuie sa fie colorati ca altfel nu-i intereseaza) pe care-i tai frumos in bucatele mai mici si le dau cu penseta cam de doua ori pe saptamana. Suntem invatati deja cu rutina si nu dureaza mai mult de 2 minute sa fac asta. Nu prea gasesc hrana vie la Cluj , nici macar congelata.