Dan - de ce sa ma supar, hahaha Stai linistit ca nu sunt genul de om suparacios, ba din contra, imi place sa rad si imi place felul tau de a fi
Lucian - Nu am gasit rosu, si eu vreau o pata de culoare. Maine ma duc sa ma uit la alt magazin daca gasesc. Ai vreo recomandare pentru aditii, ceva cat mai complet si care sa nu ma umple de alge
Nimeni ( nu ti-am retinut numele, desi l-am vazut pe un thread pe aici, scuze ) - lampile mele au 22cm diametru cele din romania sunt mai mari, echivalentul lor aici este in jur de 40
L.E - 55euro, acum am verificat online
This message was edited 1 time. Last update was at 06/04/2016 23:38:25
Dar din cate am observat, lampa e pusa pe caprarii: pretul diferentiaza in functie de diametru..... La 20€ probabil colegul a luat lampa simpla/aplica si a atasat-o de blat ;)
Situatia in care te afli este consecinta faptelor si actiunilor tale!
Sfatul meu e sa aditionezi si Easy Carbo (de la Easy Life). Nu doar ca ajuti plantele, dar actioneaza si ca un algicid.
Sa ne spuna @Nimeni daca EC are efecte naspa asupra discusilor, ca eu habar n-am.
IP:
Pai sa ne zici tu..... ca tu dozai EC cu bidonul rosu si injurai saracii pesti ca iti "fertilizeaza maxim" plantele! Acum de cand trecusi pe muraturi.... ai uitat tot!
Eu ce sa zic.... a zis Gelu (OceanG) deja totul: acvariul e frumos, e ok... dar pestii mici sunt fara viitor acolo. Mergeau niste discusi mai mari +12cm minim... si totul era ok. ;)
In legatura cu plantele..... te agiti degeaba! La ce plante ai acolo..... foloseste cu incredere metoda KISS. Nu ai nevoie de fertilizanti, de Co2 de lumini extra.... Cand or sa inceapa sa kk discusii nu o sa stii pe unde sa "scoti NO3-ul" daca ai noroc sa il faci.... si sa nu scoti amoniacul direct din prima zilnic.
No3-ul va fi mancat de plante asa ca un balans cat de cat se realizeaza. La lumini..... cu lumina LED folosita (care este acceptabila) nu ai de ce folosi CO2 ptr ca nu stiu cata fotosinteza se va realiza..... cel mult poti obtine ori o gazare a pestilor ori o scadere de ph in functie de duritatea apei pe care o detii in acvariu....
Hahaha, deci am nevoie doar de discusi "cacaciosi" Inseamna ca sunt pe drumul cel bun, ii hranesc de 5 ori pe zi, cei mici sunt cei mai disperati, am doar 2 mici, ceilalti sunt cat palma
IP:
Cum zicea Dan: kk nu ofera totul.... Iar eu spuneam: balans "cat de cat", adica precar ;)
Ce voiam sa adaug, referitor la 5 mese pe zi: vezi ca mixtura contine destui FOSFATI si CONSERVANTI in compozitie ;)
L.E: nu vreau sa te descurajez.... sunt doar realist: Pe drumul "cel bun" esti ptr inca cel mult doua luni.... apoi incepe "dansul si distractia" aka "belelele".... Dar pana atunci ai timp sa te informezi si sa corectezi din mers ce ai de corectat.....
This message was edited 1 time. Last update was at 07/04/2016 00:25:55