[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
41x25x25  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
who2002
Junior member

IP:

Borcan - Aquael 41x25x25

Iluminare - Lampa de birou cu bec Philips 865 24w 6500k

Filtru - Resun mini 300l/h si Incalzitor 50w cu termostat

Substrat - Sera floredepot 2.4kg + pietris 2-4mm

Fertilizare - Sera flore npkdrops 10 picaturi zilnic + co2 bomba 1-2 b/s

Cativa Rcs si 2 pui de pesti, un pui este de guppy stiu sigur iar celalalt nu pot sa imi dau seama inca (puii astia 2 au scapat in mingioc cand mi-am luat rcs )

Plante inca nu stiu denumirile la fiecare in parte asa ca ... o las pe alta data.

Hardscape - roca vulcanica

image

image

image

Urmeaza poturi consistente de moss si HC ... undeva pe saptamana viitoare . Planul la acest acvariu este sa il aduc intr-o culoare cat mai verde , sa inmultesc creveti sa pot dona prietenilor din Targoviste pentru ca noi ducem lipsa de asa ceva pe aici.

Pozele calitate inferioare si poze putine pentru ca nu este apa limpede si este cam "chel" ...

troponel
Member
[Avatar]

IP:

hc cred ca o sa cresi mai greu cu lumina aia si fara co2

creveti o sa inmultesti fara probleme dar hc... e mai greu

This message was edited 1 time. Last update was at 09/01/2016 17:45:34

who2002
Junior member

IP:

troponel wrote:hc cred ca o sa cresi mai greu cu lumina aia si fara co2

creveti o sa inmultesti fara probleme dar hc... e mai greu

crezi ca nu e de ajuns 24w la 25l? Co2 am 1-2 b/s plus fertilizare sera... stiam ca hc are cerinte de cel putin 0.75w/l si co2...
Eu am 1w/l (6500k) + co2 +fertilizare in coloana de apa+ substrat fertil...s-ar putea totusi sa am "sanse"
stefanp
Moderator

IP:

Ca si cantitate de lumina e de ajuns, insa mi se pare ca nu e distribuita uniform...in dreapta pare mai intunecat.
Acvariul insa e frumusel, astept sa-l vad evoluand.
Ti-as recomanda insa un filtru HOB...ce ai acum, e cam frectie la picior de lemn...chiar si pentru 25 de litri.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
who2002
Junior member

IP:

stefanp wrote:Ca si cantitate de lumina e de ajuns, insa mi se pare ca nu e distribuita uniform...in dreapta pare mai intunecat.
Acvariul insa e frumusel, astept sa-l vad evoluand.
Ti-as recomanda insa un filtru HOB...ce ai acum, e cam frectie la picior de lemn...chiar si pentru 25 de litri.

Asa este , am probleme sa distribui lumina uniform , ma gandesc la o modalitate sa pun becul deasupra acvariului (lampa de birou cu becul respectiv este prin undeva in spate in coltul din stanga si nu suspendat propriu-zis asupra acvariului) ...s-ar putea ca saptamana viitoare sa imi achizitionez o lampa de firma.

Filtru este ok , debit bun ,(l-am incarcat cu siporax mini) silentios , dar nu am si skimmer la el , greseala mea ca m-am grabit.La fel este in plan un jhbl 301 cu skimmer la el (am mai avut inainte la alt acvariu si e ok).

Multumesc !

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: