[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Das Land der Freiheit 225L  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
skija
Senior member
[Avatar]

IP:

Rezolva prima data problema cu GSA , nu fa modificari multe deodata in acvariu ptr ca nu o sa stii care este cauza si rezultatul schimbarilor facute . Rezolva cu GSA intai , crescand doza de PO4 , petele de GSA nu o sa-ti dispara de pe stauro . Eventual poti sa le tunzi si sa vezi cum cresc noi lastari dupa marirea dozei de PO4 , adica daca dispar sau nu petele de pe frunze .Mai ai si pe alte plante GSA ? sau doar pe stauro ?

Si eu am tropica 3 in 1 difuzor dar eu bag 3 bps la acvariu de 60 . Dar asta depinde de la acvariu la acvariu , lumina , plante ....etc, daca vrei sa bagi mai mult CO2 fao incet , baga 2 bps dupa care cresti in 6-7 zile la 2.5 bps si iarasi dupa o saptamana la 3 bps.....si tot asa , ai numa grija sa nu gazezi pestii .

0.5 ppm Fe este cam mult , o sa vezi o sa-ti zica si Lucian aceiasi treaba poate

Easy carbo este toxic in cantitati mari dar calculand ptr acvariul tau ar fi destul 8 ml , oricum este subiesctiv 8-10 ml , nu cred ca este nici o diferenta .
intense
Junior member

IP:

Cateva poze Macro cu flora si fauna din gradina:

Ludwigia Palustris:

image

image

image

Proserpinaca palustris:

image

image

image

Staurogyne Repens:

image

Scalari:

image

image

image

image

image

image

Ancistrus:

image

image

image

image

image
intense
Junior member

IP:

Si cateva poze cu gradina actuala:

image

image

image

image

image

Am sa incerc sa fac poze mai clare.
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Imi place cum arata. Cand se vor indesi plantele le vei putea aranja si va arata si mai bine.
skija
Senior member
[Avatar]

IP:

Ai rezolvat problema cu GSA ?
intense
Junior member

IP:

Multumesc marius !

Skija, incepe sa fie mai bine, de la o saptamana la alta se depune mult mai putin pe geam, si parca nu se mai prinde asa repede pe frunze. Mai merg asa 2 saptamani cu concentratia asta de KH2PO4 si eventual mai maresc putin dupa aia.

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: