[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
arinel19
Junior member

IP:

salut , Moldoveanu Arinel este numele meu si sunt incepator sau mai bine zis fara cunostinte in domeniu ca de inceput am inceput acum 8-10 ani, acum vreau sa devin un acvarist dar am nevoie de foarte mult ajutor de aceea sunt aici.
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Salut!
Bine ai venit!
arinel19
Junior member

IP:

multumesc !
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit! Documenteaza-te (http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24220.page) si pune intrebari inainte de a face greseli

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
arinel19
Junior member

IP:

ok sper sa fac cat mai putine greseli, dar sigur nu sunt din rea vointa ,sunt pentru ca sunt incepator si in forum-uri
cat despre documentat de trei zile citesc dar inca nu am gasit raspuns la toate intrebarile mele, mai sap in speranta ca o sa gasesc tot ce vreau

This message was edited 1 time. Last update was at 02/12/2015 22:12:44

Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

ti-am scris si in celalalt post - mai intai rezolva cu filtrarea, dupa care rezolva cu filtrarea si dupa ce ai rezolvat filtrarea incepem sa repunem pe picioare acvariul
Filtrul cu cat este mai mare cu atat mai bine si usor o sa-ti fie

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”

Forum Index » Despre noi
Go to: