salut , Moldoveanu Arinel este numele meu si sunt incepator sau mai bine zis fara cunostinte in domeniu ca de inceput am inceput acum 8-10 ani, acum vreau sa devin un acvarist dar am nevoie de foarte mult ajutor de aceea sunt aici.
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
ok sper sa fac cat mai putine greseli, dar sigur nu sunt din rea vointa ,sunt pentru ca sunt incepator si in forum-uri
cat despre documentat de trei zile citesc dar inca nu am gasit raspuns la toate intrebarile mele, mai sap in speranta ca o sa gasesc tot ce vreau
This message was edited 1 time. Last update was at 02/12/2015 22:12:44
ti-am scris si in celalalt post - mai intai rezolva cu filtrarea, dupa care rezolva cu filtrarea si dupa ce ai rezolvat filtrarea incepem sa repunem pe picioare acvariul Filtrul cu cat este mai mare cu atat mai bine si usor o sa-ti fie
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”